Nieuws

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's

Arrangementen met The Wieners

Everlys bij Fletcher Hotels

Op de zaterdagen 7 en 14 september 2024 kun je naar The Wieners Play The Everly Brothers in de Fletcher Hotels Helmond (NB) en Zeegse (Dr). Combineer het bijwonen van het concert met een diner of met een heel weekendarrangement.

Op de zaterdagen 7 en 14 september 2024 zijn er twee shows van The Wieners Play The Everly Brothers in de Fletcher Hotels van Helmond (NB) en Zeegse (Dr). Combineer het bijwonen van een concert met diner of overnachting.

foto: Marcel Hakvoort

Rock'n'Roll festival in Zaltbommel

Lolliepop 8+9 mei

Zaltbommel staat weer twee dagen in het teken van fifties rock'n'roll en rockabilly! Voor vragen over kramen, oldtimers, catering etc neem dan per email contact op met organisator Daffievent: event@daffievent.nl

 

De aftrap op woensdagavond 8 mei om 19:30 uur, is voor Tennessee Drifters, een swingend trio in ouderwetse fifties-traditie. Daarna volgt de beroemde oneman band Dead Elvis & His One Man Grave. Vanaf 22:45 uur sluit Sjiekkita de avond af, met rockabilly én veel hits van alle tijden in een stevig rockabilly-jasje.

Het programma op donderdag 9 mei is als volgt:

Rootsfestival Lunteren

Cornfields 24 mei!

In Lunteren wordt op vrijdag 24 mei voor de derde keer het Cornfields Festival gehouden, met wederom veel Hi Ho Silverbands op het podium! Zie www.cornfieldsfestival.nl voor info en tickets.

Foto: de organisatie van Cornfields

Het terrein gaat open om 15:00 uur. Easy Elvis treedt op om 16:30 uur. Later volgen nog optredens van oa K.C. Credit & The Cashiers, The Rockoustics Band en de afsluiter Hayfever.

Je vindt Cornfields bij de Goudsberg, Hessenweg 85 in Lunteren. Voor alle overige info, tickets etc zie www.cornfieldsfestival.nl.

De organisatie van Cornfields

Zondag 12 mei in Rosmalen

Rock Around The Jukebox Open-Air

Deze editie zijn er live optredens van Rockoustics Band, Eightball Boppers en The Strawmen. LET OP! Hi Ho Silver verzorgt de muziek maar voor vragen over stands, kaartjes, parkeren etc, moet u contact opnemen met de organisatie, zie: rockaroundthejukebox.nl.

Deze editie zijn er live optredens van Rockoustics Band, Eightball Boppers en The Strawmen. LET OP! Hi Ho Silver verzorgt de muziek maar voor vragen over stands, kaartjes, parkeren etc, moet u contact opnemen met de organisatie, zie: rockaroundthejukebox.nl.

The Strawmen

Nu te boeken bij Hi Ho Silver

Nieuwe bands!

Op deze pagina, vind je de nieuwste aanwinsten van Hi Ho Silver.

Op deze pagina, vind je de nieuwe bands van Hi Ho Silver.

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's