Nieuws

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's

Everly Brothers Tribute in Valkenswaard

Wieners & Friends: 6 Jan in De Hofnar!

Voor The Wieners & Friends Play The Everly Brothers op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Hofnar, Valkenswaard, zijn al meer dan 300 tickets verkocht! De show raakt ongetwijfeld weer uitverkocht dus reserveer snel: klik hier.

Voor The Wieners & Friends Play The Everly Brothers op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Hofnar, Valkenswaard, zijn al ruim 300 tickets verkocht! De show raakt ongetwijfeld uitverkocht dus reserveer snel: klik hier.

Foto: Peter Aerts

Mailing December 2017

Hi Ho Hotnews!

Hi Ho Hotnews wordt één keer per maand verzonden, op de laatste donderdag. De mailing van december is nu online te lezen. Bij het artikel over de Night of the Sixties in Bladel, is de datum weggevallen. Dat moet zijn: zaterdag 30 december 2017.

Vul onderaan deze pagina je emailadres in en klik op 'Verstuur', dan blijf je op de hoogte van de openbare shows en ander bandnieuws. Bovendien maak je als abonnee van Hi Ho Hotnews regelmatig kans op gratis concerttickets. 

Wil je de maandelijkse mailing op zeker moment niet meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig afmelden via een link in de mail.

Voor last-minute wijzigingen en aanvullingen op de Hotnews, zie: update.

Wéér vijf shows in Engeland

Feb '18: Wieners Back In The UK

Net terug van hun november-tour maar in februari 2018 gaan The Wieners weer naar Engeland. Tijdens deze zevende korte tour, zullen ze optreden in jive-clubs in Londen eo en aan de oostkust in Essex.

The Wieners hebben in de Engelse rock'n'roll/dansscene een zeer goede naam opgebouwd, de beschikbare data waren daarom in een mum van tijd volgeboekt:

Woensdag 21 februari spelen ze in de Lower Kingswood Rock'n'Roll Club, een gezellig danszaaltje aan de zuidkant van Londen. De volgende avond donderdag de 22e: Esher Rock'n'Roll Club in Esher, eveneens ten zuiden van Londen. Vrijdag 23 februari staan ze op een charity event van Rugby Club Crawley in het Willoughby Fields Pavillion in Crawley.

Check deze rock'n'roll band!

Nieuwe video The Wanderers

Rock'n'roll band The Wanderers heeft een mooie video opgenomen: een bewegende versie van de bandfoto! Bekijk 'm nu op de bandpagina.

The Wanderers spelen de grote hits uit de jaren '50 / begin '60 en minder bekende maar niet minder swingende liedjes uit dezelfde periode.

Voor kleine gelegenheden zijn ze ook als semi-akoestisch trio te boeken. Bel of app voor meer info: +316 2122 3034.

The Wanderers rock'n'roll

Wieners-show gaat nationaal

Everly Brothers theatertour '18/19

In het seizoen 2018/2019 zal The Wieners Play The Everly Brothers te zien zijn in vele theaters, door heel Nederland. Impresariaat ProActs is druk met de boekingen, het wordt een enorme lijst!

In het seizoen 2018/2019 zal The Wieners Play The Everly Brothers te zien zijn in theaters door heel Nederland. Impresariaat ProActs verzorgt de boekingen en dat gaat super want er komt momenteel elke dag een show bij! De complete speellijst wordt begin 2018 bekend gemaakt.

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's