Nieuws

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's

Lockdown verlengd...

Update januari

Aangezien de lockdown is verlengd, worden alle geplande optredens tot 9 februari geannuleerd. Wat kan tot die tijd nog wèl? Zijn er vervangede data geregeld? Hieronder vind je alle info, voor zover nu bekend.

Aangezien de lockdown is verlengd, worden alle geplande optredens tot 9 februari geannuleerd of verplaatst. Wat kan nog wel, wat gebeurt er nà 9 februari? Hieronder vind je alle info, voor zover nu bekend.
 

Agenda 2021 is geopend

Boek zonder risico

Wil je in 2021 een band laten optreden, maar is nog onzeker of het kan doorgaan in verband met de corona-maatregelen? Bij Hi Ho Silver kun je komend jaar kosteloos annuleren dus: gewoon boeken, dan voorkom je dat je achter het net vist!

Dit geldt voor alle boekingen. Bij voorbeeld voor festivals waarvan nog niet zeker is of ze doorgang vinden. Of wanneer je als organisator een band wil laten spelen op een buitenpodium, of in een zaal of café. Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren... Als je je zoveeljarige huwelijk wilt vieren met topklasse live muziek, of als je een bedrijfsfeest wilt organiseren.

Vraag naar de voorwaarden, bel: 06 2122 3034.

Nu online te koop

Nieuw album Hayfever

Onlangs kwam het nieuwe album van Hayfever uit: No Time To Get Tired! Klik hier voor een korte video teaser.

Dit is een album zoals bands als The Rolling Stones, The Beatles en CCR die in hun beginjaren maakten: veel songs, korte tracks en het raast voorbij als een sneltrein.

No Time To Get Tired bevat een fijne mix van uptempo rockers en een enkele ballad. De helft van de nummers is zelfgeschreven en de andere helft bestaat uit minder bekende covers van artiesten zoals The Sonics, Charlie Rich, The Zombies en Chuck Berry. 

​Hayfever bewijst dat het anno 2020 nog steeds kan; een gloednieuw back to basics rock'n'roll album! 

Hayfever - No Time To Get Tired

Abonneer je nu!

Hi Ho Hotnews

Elke maand in je mailbox: nieuws van de bands, de live agenda en vaak een prijsvraag waarmee concerttickets te winnen zijn. De mailing voor januari 2021 is verstuurd op 24 december.

Wil je voortaan als eerste de nieuwjes ontvangen én kunnen meedoen met de prijsvragen, geef je dan op als abonnee. Vul onderaan deze pagina je emailadres in en klik op 'verstuur'.

Hi Ho Hotnews is uiteraard gratis, verschijnt één keer per maand en afmelden kan any time via een link in de mail.

Voor last-minute wijzigingen en aanvullingen op de nieuwste mailing, zie: update.

Everly Experience

Wieners weer online 5 februari

The Wieners zijn op vrijdagavond 5 februari weer live online, met de derde 'Everly Experience', bij SeatsOnStage. Koop nu je ticket en beleef thuis een bijzonder uitje!

foto: Tony Versluis

In een intieme, akoestische huiskamersetting worden de grote hits van The Everly Brothers gespeeld maar er zullen ook nummers en leuke weetjes te horen zijn die níet in de theatershow van The Wieners zitten. 

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's