Nieuws

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's

Buddy, Elvis & Jerry Lee!

2 Nov Rock & Roll Tribute Schagen

Drie van de beste Nederlandse rock'n'roll-bands brengen een eerbetoon aan hun favoriete artiest, op zaterdagavond 2 november 2019, in de grote zaal van Alpha in het Noordhollandse Schagen. Een avond voor muziekliefhebbers maar zéker ook voor rock'n'roll dansers!!

Als eerste aan de start: The Wieners Play Buddy Holly! That'll Be The Day, Heartbeat, It's So Easy en swingende nummers uit Buddy's beginperiode. In september en oktober zijn ze hiermee in de theaters te zien maar The Wieners brengen op 2 november graag nog een keer een ode aan Buddy Holly en zijn band The Crickets.

Rockabilly voor elke gelegenheid

8Ball Boppers nu bij Hi Ho Silver

Deze vrolijke rockers timmeren al sinds de jaren '80 aan de weg. Aanvankelijk als Keessie & The Seltens Of Swing, sinds 2004 als Eightball Boppers. Nu te boeken bij Hi Ho Silver... eindelijk!

De Boppers spelen stevige rockabilly, van golden oldies uit de jaren '50 tot ruige revivalrockers, aangevuld met bekende hits in een rockabilly-uitvoering.

Het repertoire is zo uitgebreid dat dit de perfecte band is voor feestavonden en festivals in Amerikaanse, jaren '50 of rock'n'roll-stijl. Van motortreffens tot personeelsfeesten en van grote buitenpodia tot akoestische straatoptredens.

8BB Eightball Boppers

Mistley & Colchester

Wieners juni 2020 weer naar UK

In juni 2020 maken The Wieners een korte trip naar Engeland, met twee optredens in het oosten van het land.

In juni 2020 maken The Wieners een korte trip naar Engeland, met twee optredens in het oosten van het land: zaterdag 13 juni in Foxyrock Rock'n'Roll Club in Misltey (Manningtree) en zondag 14 juni in de gezelligste pub van Colchester, The Victoria Inn.

The Wieners Play The Early Days

Laatste kaarten Hofnar 11 januari!

Zaterdag 11 januari 2020 zijn The Wieners terug in Theater De Hofnar, Valkenswaard met een nieuwe show: The Early Days. Dit keer geen ode aan één muzikant maar aan zo'n beetje alle belangrijke country en rock'n'roll pioniers. Klik hier voor de laatste tickets!

Zaterdag 11 januari 2020 zijn The Wieners terug in Theater De Hofnar, Valkenswaard met een nieuwe show, The Early Days. Dit keer geen ode aan één groep of muzikant maar aan ALLE belangrijke country en rock'n'roll pioniers. 90% van de kaarten is al verkocht dus wil je komen, boek dan snel!

Abonneer je nu!

Hi Ho Hotnews

Op de laatste donderdag in september is weer de maandelijkse mailing Hi Ho Hotnews verstuurd. Vanaf nu ook online te lezen, klik hier. Er staat een fout in: de juiste data van Rock Around The Jukebox zijn 12 en 13 oktober. De prijsvraag is inmiddels beëindigd.

Voortaan ook in je mailbox? Dan ben je er als eerste bij met de agenda, aanbiedingen en vaak een prijsvraag met gratis concerttickets. Vul onderaan deze pagina je emailadres in en klik op 'Verstuur'.

Hi Ho Hotnews verschijnt één keer per maand, op de laatste donderdag. Afmelden kan any time via een link in de mail.

Voor last-minute wijzigingen en aanvullingen op de nieuwste mailing, zie: update.

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's