Nieuws

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's

Luisterconcerten Wieners in Zaltbommel

Het Hof 27 sep uitverkocht!

Het luisterconcert van Two Wieners op zondag 27 september én het extra concert zijn beide uitverkocht. Wil je op de wachtlijst, mail dan naar jaap@hihosilver.nl of bel 06 2122 3034.

Waarschijnlijk komt er in 2020 nóg een zondagmiddagoptreden met de Two Wieners! Hou de agenda in de gaten.

Tickets kosten € 6,- ex servicekosten en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Er zijn 36 zitplaatsen per concert en tijdens het optreden worden er drankjes geserveerd.

De Two Wieners hebben weer hun favoriete Top-100 bij zich, waaruit het publiek nummers mag kiezen die zullen worden gespeeld. Liedjes van oa Buddy Holly, Carl Perkins, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson en Elvis Presley - de muziek én de verhalen erachter.

release 2 sep 2020

Nieuw album Hayfever

Op 2 september kwam het nieuwe album van Hayfever uit: No Time To Get Tired! Klik hier voor een korte video teaser.

Dit is een album zoals bands als The Rolling Stones, The Beatles en CCR die in hun beginjaren maakten: veel songs, korte tracks en het raast voorbij als een sneltrein.

No Time To Get Tired bevat een fijne mix van uptempo rockers en een enkele ballad. De helft van de nummers is zelfgeschreven en de andere helft bestaat uit minder bekende covers van artiesten zoals The Sonics, Charlie Rich, The Zombies en Chuck Berry. 

​Hayfever bewijst dat het anno 2020 nog steeds kan; een gloednieuw back to basics rock'n'roll album! 

Hayfever - No Time To Get Tired

Nieuwe lastminutes

Update!

Hier worden shows vermeld die op korte termijn plaatsvinden maar pas zijn geboekt nadat de laatste Hi Ho Hotnews is verstuurd.

Hier worden shows vermeld die komende maand plaatsvinden maar pas zijn geboekt nadat de laatste de Hi Ho Hotnews is verschenen. Zie ook: agenda.

Abonneer je nu!

Hotnews september

Op de laatste donderdag van de maand wordt Hi Ho Hotnews verstuurd, met nieuwtjes, de live agenda en vaak een prijsvraag waarmee concerttickets te winnen zijn. De mailing voor september is verstuurd op 27 augustus, nu ook online te lezen: klik hier.

Wil je voortaan als eerste nieuwjes ontvangen én kunnen meedoen met de prijsvragen, geef je dan op als abonnee. Vul onderaan deze pagina je emailadres in en klik op 'verstuur'. 

Hi Ho Hotnews is uiteraard gratis, verschijnt één keer per maand en afmelden kan any time via een link in de mail.

Voor last-minute wijzigingen en aanvullingen op de nieuwste mailing, zie: update.

The Wieners Play Buddy Holly 2020-2021

Buddy Holly-tour van start!

Vanaf 11 september gaat The Wieners Play Buddy Holly toeren langs ruim 25 theaters in Nederland. Hieronder de eerste data. Vanwege de corona-voorschriften is er beduidend minder ruimte in de theaterzalen, reserveer dus op tijd! De ontbrekende gegevens volgen zsm.

Vanaf 11 september gaat The Wieners Play Buddy Holly toeren langs ruim 25 theaters in Nederland. Hieronder de eerste data met links naar de kaartverkoop! Vanwege coronavoorschriften zijn de zalen aangepast en is er beduidend minder ruimte, boek dus op tijd!

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's