Nieuwsbericht

Nog even geduld...

Corona update

Alle geplande optredens tot 20 april zijn geannuleerd maar daarna gaan we hopelijk snel los! Zie de tips voor terrassen.

Wat gewoon doorgaat: de online 'Rock'n'Roll Experience' van Two Wieners. Geen gewone stream maar een interactieve live ervaring, met uitleg over de muziek en ruimte voor vragen en verzoekjes. Wegens succes geprolongeerd en wel op vrijdagavond 9 april. Info & tickets vind je hier.

De theatershows van The Wieners worden verschoven. De theaters nemen contact op met degenen die een kaartje hebben. Zodra de vervangende datum bekend is, zal die op deze site in de agenda verschijnen. In de loop van april/mei, zal ook de volledige theaterspeellijst bekend worden gemaakt.

Het jaarlijkse luisterconcert van The Wieners in De Opsteker in Nieuwlande is verplaatst naar april 2022.

Ook Class Of '55 op 9 april bij CC Braakhekke in Bathmen kan uiteraard niet doorgaan. Nieuwe datum wordt zsm bekend gemaakt.

Binnenkort volgt ook de nieuwe datum voor Two Wieners in Het Hof Zaltbommel, zie de pagina Hof Zaltbommel.

Verdere updates volgen, de agenda wordt bijgewerkt!

 = =

Dit is een update van de laatste Hi Ho Hotnews, de maandelijkse mailing van Hi Ho Silver. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Scroll dan naar beneden, vul je emailadres in en klik op 'verstuur'. Je kunt je altijd weer eenvoudig afmelden via de unsubscribe-link in de mails.