Nieuwsbericht

Wijzigingen t.o.v. mailing

Update last minutes

Sinds de mailing van juni is verstuurd, zijn er diverse last minute optredens geboekt die nog deze maand plaats vinden! Zie de agenda

De Two Wieners zijn geboekt voor een luisterconcertje in het Zandbaktheater in Maarheeze, op vrijdag 19 juni. Deze avond is meteen uitverkocht dus er komt een extra concert op vrijdag 24 juli. Info en reserveren: klik hier.

Zaterdag 20 juni speelt Hayfever op het terras bij Muziekcafé Ma Kelly's in Frieschepalen. Zondag 21 juni in unplugged duo-bezetting bij Hotel Restautant De Wolfsberg in Groesbeek (15:00).

Maarten Teekens aka Easy Elvis treedt op in Cultuurcafé De Afzakkerij, onderdeel van CHV Noordkade in Veghel, op zondagmiddag 21 juni. Een week later, zondag 28 juni, op dezelfde plek: Two Wieners. Tickets en info: klik hier.

Op zondag 21 juni komt er een bijzondere hervatting van de theatertour The Wieners Play The Everly Brothers: je kunt deze avond een online privé optreden boeken van 15 minuten! Details volgen snel!

Zie de agenda voor alle bevestigde shows.

= = =

Dit is een update van de laatste Hi Ho Hotnews, de maandelijkse mailing van Hi Ho Silver. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Scroll dan naar beneden, vul je emailadres in en klik op 'verstuur'. Je kunt je altijd weer eenvoudig afmelden via de unsubscribe-link in de mails.