Nieuwsbericht

Extra tickets voor uitverkochte shows

Update: bijna alles mag weer!

Yes! Verdere versoepelingen en de telefoon stond al roodgloeiend... We hebben weer heel toffe shows aan de agenda toegevoegd. Er mag vanaf 26 juni meer publiek komen, daarom zijn op korte termijn extra tickets beschikbaar voor optredens die waren uitverkocht.

Het persconferentie van 18 juni bracht veel goed nieuws...

Horeca

Vanaf 30 juni zijn evenementen weer toegestaan. We gaan ervan uit, dat dus ook geldt voor live-optredens op terrassen en in de horeca... eindelijk!

Theaters

Er zijn mensen die denken dat ze een negatieve test moeten overleggen bij optredens, bv in theaters. Dat is niet zo. In theaters houdt men zich aan 1½ meter en aan een lage bezetting van de zaal dus je hoeft je niet te laten testen! In theaters is vanaf 26 juni alleen de 1½ meter nog de norm. Dát betekent dat in diverse zalen nu veel meer mensen binnen mogen dan verwacht, dus zullen er binnenkort weer tickets te koop zijn voor shows die waren 'uitverkocht'.

Feestjes

Een feest geven mag ook weer (mits 1½ mtr...) dus check de Hi Ho Silver-bands voor een ultieme ouderwetse feelgood sfeer op je BBQ, tuinfeest of zoveeljarige trouwerij!

Festivals

Enkel daar waar publiek door elkaar loopt en danst, dient men via de coronacheck-app aan te tonen dat men negatief getest is, ófwel gevaccineerd is, ófwel hesteld is van corona. Voor het eind van deze maand moet die app klaar zijn.

LET OP! Wanneer je bij een optreden dient aan te tonen dat je negatief bent getest, bent gevaccineerd of hersteld, zal dit bij de betreffende show in de agenda worden vermeld!

Verdere updates volgen, de agenda wordt bijgewerkt.

 = =

Dit is een update van de laatste Hi Ho Hotnews, de maandelijkse mailing van Hi Ho Silver. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Scroll dan naar beneden, vul je emailadres in en klik op 'verstuur'. Je kunt je altijd weer eenvoudig afmelden via de unsubscribe-link in de mails.