Nieuwsbericht

Zondag 3 november Zaltbommel

Hi Ho Silver Festival 2024

Zondag 3 november keert het Hi Ho Silver Festival terug in de foyer van De Poorterij, Zaltbommel. Dit wordt weer een heerlijke middag vol swingende rock'n'roll! Tickets zijn nu te koop via de-poorterij.nl.

Hi Ho Silver Festival #2

Het eerste festival in 2023, was bedoeld als eenmalig feestje om het 25-jarig bestaan van Hi Ho Silver te vieren. Van alle kanten was het enthousiasme zó groot, dat er nu een tweede editie komt!

De middag in de foyer wordt geopend door K.C. Credit & The Cashiers, de Johnny Cash tributeband met zeer bekende rockabillymuzikanten van oa The Barnstompers en The Western Stringbyrds in de gelederen. Op contrabas niemand minder dan Erwin Meijdam, die bij de theatershows van The Wieners speelt.

Als tweede band staat Roy P-Cat and the V8 Daddies op het programma. Deze vijfmans formatie speelt gloeiend swingende rhythm'n'blues en rock'n'roll en bracht onlangs een nieuw album uit op het Spaanse label El Dandy Records. Echt een band voor de dansers!

Tot slot volgt een ongetwijfeld daverend optreden van Hayfever, een van de allerbeste én leukste sixties & rock'n'roll-bands van het land. Zij waren ook vorig jaar van de partij... wie daarbij was, weet genoeg!

Praktische mededeling: dit is een sta-concert in de foyer, met een zeer beperkt aantal zitplaatsen. Er mag natuurlijk worden gedanst zolang er voldoende ruimte is, maar er is geen aparte dansvloer.

De deuren gaan open om 14:00, de eerste band begint om 14:30 uur. Het Hi Ho Silver Festival duurt tot ca 18:00 uur. Je vindt SCC De Poorterij aan de Nieuwstraat 2 in Zaltbommel.