Zeer swingende Belgische band!

Sugar Cane Combo

Deze vierkoppige Belgische band brengt je bijna een eeuw terug in de tijd. Ze mixen een cocktail van Jazz, Jump Blues en Western Swing, precies zoals die in de roerige jaren dertig van de vorige eeuw werd geserveerd. It do'n mean a thing, if it ain't got that swing!

Sugar Cane Combo - jazz, jumpblues & westen swing

Sugar Cane Combo herrees als een phoenix uit de as van Moonrunner, de uit Brugge afkomstige Western Swingband met een enorme internationale reputatie.

Grootste wens was een zingende klarinettist aan de bezetting toe te voegen voor het typische jaren '20-gevoel, maar die was niet te vinden. Dus kwam men uit bij een bevriende zanger/gitarist. Tijdens een van de eerste repetities bleek deze Sander in het verleden klarinet te hebben gespeeld en hem werd duidelijk gemaakt dat hij zo snel mogelijk zijn oude instrument nieuw leven moest gaan... inblazen. De rest is geschiedenis.

Back to the Twenties and Thirties, de ultieme Peaky Blinders sound... Sugar Cane Combo past de klassieke arrangementen op creatieve wijze in hun kleine clubsetting en dat swingt de pan uit!

Nieuw!

1920s / 1930s swing

Look & Listen
Line-up

zang/klarinet/gitaar
zang/contrabas
gitaar
drums

Vergelijkbaar

Ook swing maar meer rock'n'roll:
Roy P-Cat and the V8 Daddies

Ook jaren '20 en '30 maar meer akoestisch:
The Mule Stompers