Akoestisch roots duo / trio / kwartet

The Mule Stompers

Stompin’ swing jazz waarop niemand stil blijft staan! The Mule Stompers nemen je mee naar de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw met hun mix van swing, jazz en traditionele country. Akoestische up-tempo muziek, gespeeld met een goed gevoel voor humor en een brede lach.

The Mule Stompers - akoesitsch roots duo / trio / kwartet

The Mule Stompers is een energieke band uit Nijmegen. De kern bestaat uit Koen Jacobs (gitaar, banjo, mondharmonica, zang) en Roderik Rodermans (gitaar, mondharmonica, zang) maar het duo kan ook worden uitgebreid tot drie, vier of vijf personen. 

Het repertoire zit bomvol covers van swing legendes uit de jaren ’20 en ’30, zoals Bob Wills, Hank Penny en The Hokum Boys. Swingende livemuziek: één van de betere ingrediënten voor een goed feest. Van bedrijfsfeesten en recepties tot festivals, verjaardagen en tuinfeestjes. Akoestisch of licht versterkt, binnen of buiten. Noem het maar op!

The Mule Stompers zijn een graag geziene band op zowel kleine, intiemere vieringen als grotere evenementen waar de muziek in het middelpunt staat. Ze hebben met z’n tweeën niet veel ruimte nodig en zijn zo aanwezig als jij wilt.

Met andere woorden: ze kunnen de subtiele maar vermakelijke achtergrondmuziek zijn op jouw evenement, maar treden net zo lief wat meer op de voorgrond om alle gasten aan het dansen te krijgen.

Hier vind je video's in de trio-bezetting en als kwartet met klarinettiste.

Unplugged jazz, folk & country

Bel voor info 06 2122 3034

Look & Listen

Eerstvolgende optredens

08/06 11.00 HTC Event, Eindhoven (genodigden)
24/08 00.00 Wild Rooster Festival, Den Haag (festival)
06/09 17.00 Weken van de Admiraal, Dokkum (festival)
Line-up

duo met gitaren, banjo, mondharmonica
uitbreidbaar met contrabas en klarinet

Vergelijkbaar

Ook akoestische roots, meer bluegrass:
The Cowpokes

Ook unplugged, meer '50s rock'n'roll/country:
Two Wieners