Relaxte covers

Wallpaper

Waar de meeste muzikanten het een belediging vinden om als 'muzikaal behangetje' te fungeren, geldt dat niet voor dit veelzijdige en ervaren trio. Dat blijkt wel uit de bandnaam: Wallpaper. Lekkere, easy covers voor gelegenheden waar de muziek een tandje zachter mag.

Wallpaper - unplugged pop & soul

Op het repertoire staan klassiekers van oa Bill Withers, Simply Red, The Beatles, Marvin Gaye, The Bee Gees, Robbie Williams, Crosby Stills & Nash, Paul Carrack, Otis Redding. Evergreens en soul, in een kleine bezetting met akoestisch gitaar, basgitaar en drums, én uiteraard drie stemmen.

De mannen hebben er veel plezier in, om de nummers vocaal tot in de puntjes af te werken, met als resultaat heel mooie, driestemmige samenzang.

Wallpaper bestaat uit Toon van der Aa, Henk van Hemert en Hans Wilbers, alledrie al vele decennia actief in de Brabantse muziekwereld. Onder andere in bands als: De Blitz, Green Apple, 2Simple, Milestoon & Friends, Blue Monday, Cartouche, Take4, No Idea en Recapture.

Drummer Hans Wilbers werkt voor veel bands van Hi Ho Silver als PA-verhuurder en technicus, dus je bent bij deze band ook meteen verzekerd van een uitstekende geluidskwaliteit.

Wallpaper: eerlijke muziek om naar te luisteren of voor op de achtergrond.

Nieuw!

Unplugged '60-'90s pop & soul

Look & Listen
Line-up

zang & akoestisch gitaar
zang & basgitaar
zang & drums

Vergelijkbaar

Ook een relaxed trio:
The Easytones

Ook unplugged maar dan sixties:
Hayfever Unplugged