sixties duo of trio

Hayfever Unplugged

Benieuwd naar de semi-akoestische versie van de beste sixties nummers? Check de unplugged bezetting van de bekende band Hayfever! Nu eens niet voor volle dansvloeren en festivalweides maar voor een klein, luisterend, borrelend of terrassend publiek. Duo of trio!

Hayfever Unplugged Sixties Rock'n'roll

Met twee akoestische gitaren spelen de broers Willem en Gerben te Roode hits van oa The Beatles, Rolling Stones, The Kinks, Otis Redding, Elvis, Chuck Berry, Roy Orbison, CCR en The Shadows. Sixties, met een dikke knipoog naar de rock'n'roll.

Ook mét drummer Andy IJzendoornkan er 'unplugged' worden gespeeld, op bescheiden geluidsniveau - zie de video. Bel of mail voor alle mogelijkheden.

Uiteraard is alles live gespeeld en ouderwets handwerk dus geen geluiden uit een doosje. What you see is what you get: professionele unplugged muziek, voor bij voorbeeld terras of tuinfeest, een luisterconcert of een borrel. Overal waar het niet te hard hoeft.

Willem en Gerben spelen en zingen allebei erg goed, de stemmen passen bij elkaar zoals alleen die van broers samen klinken. Maar... wie Hayfever ooit gezien heeft, weet hoe goed ze zijn: gewoon top!

Van Elvis tot Beatles

dé sixties band in unplugged style!

Look & Listen
Line-up

2x zang/akoestisch gitaar
of trio met gitaar, basgitaar en drums

Eerstvolgende optredens

Zie agenda Hayfever (ook trio) >>

Vergelijkbaar

Ook gitaarduo, meer classic rock:
The Rockoustics

Ook gitaarduo, allerlei stijlen:
Huub & Henk