Tribute to Jerry Lee Lewis & more

Them Lewis Boys

Them Lewis Boys is een originele piano rock’n'roll-band die een eerbetoon brengt aan Jerry Lee Lewis en andere opzwepende piano-rockers uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. There's a Whole Lotta Shakin' Going On met deze live tribute to The Killer!

Tribute To Jerry Lee Lewis

De band zet een energieke show neer met klassiekers van Jerry Lee Lewis, aangevuld met swingende pianonummers van andere helden. Frontman Jeroen Sweers gooit de verleden tijd helemaal terug naar de toekomst met een genadeloze lading pumping piano power.

Them Lewis Boys dendert als een stoomtrein over het podium en weet als geen ander de tent op de kop te zetten. Maak je klaar voor deze killers, trek je dansschoenen aan en laat je meevoeren in deze onvervalste highvoltage rock'n'roll trip!

De band heeft in de afgelopen jaren op veel grote festivals in Nederland, Zwitserland, Belgie, Noorwegen en Engeland gespeeld. Dit zijn uiteenlopende festivals zoals rock’n'roll-, blues-, Pop-, country- en jazz-festivals . Bij voorbeeld op de Zwarte Cross en Breda Jazz Festival.

WANTED is de nieuwste plaat van Them Lewis Boys. Deze in 2016 door de band zelf geproduceerde en uitgebrachte opname is met veel respect voor de pionier van de piano rock'n'roll gemaakt en staat vol met regelrechte fifties klassiekers en enkele sfeervolle country songs.

Bijzonder is dat Them Lewis Boys altijd optreedt met een echte vleugel. Het moge duidelijk zijn dat deze band wel een beetje ruimte nodig heeft maar héb je een mooi podium, dan staan deze boys garant voor een daverende rock'n'roll-show!

Knallende rock'n'roll-tribute!

Geweldige band voor festivals & rockin' parties

Look & Listen
Line-up

Jeroen Sweers: piano/vocals
Willem de Roode: guitar/vocals
Rene Postma: bass/vocals
Matthias van Olst: drums

Vergelijkbaar

Tribute to Johnny Cash:
K.C. Credit & The Cashiers

Tribute to Buddy Holly:
The Wieners Play Buddy Holly