Nieuwsbericht

Boekingen in volle gang!

Theaterseizoen '23/'24

De theatershows van The Wieners zijn ook in het seizoen 2023-2024 weer te zien door heel Nederland. Op dit moment vinden de laatste boekingen plaats en het loopt storm! Interesse? Neem contact op met Impresariaat ProActs, zie www.proacts.nl.

The Wieners Play The Everly Brothers - Part II kan gedurende het hele jaar worden geboekt. 'Deel 1' was sinds 2018 enorm succesvol, met bijna overal uitverkochte theaterzalen. In dit vervolgprogramma is er veel aandacht voor nummers van The Everly Brothers die later grote hits werden in de uitvoering van anderen, zoals Paul Young, Linda Ronstadt en A-ha.

The Wieners Play Buddy Holly zal ook te zien zijn in het nieuwe seizoen, met wederom speciale gast - fan, kenner en zanger Cor Sanne. Op 3 februari 2024 is het 65 jaar geleden dat Buddy Holly omkwam, samen met Ritchie Valens en The Big Bopper. Dat hele weekend kan een speciale tributeshow worden geboekt rond deze tragische gebeurtenis, ook bekend als The Day The Music Died.

In The Wieners Play Classic Rock'n'Roll Stars krijgt het publiek mooie muziek en anekdotes te horen rond de eerste pophelden uit de jaren '50 en begin '60. Nu eens niet van één artiest een heleboel nummers, maar juist van een heleboel artiesten steeds één nummer.

Voor theaterboekingen kun je contact opnemen met Impresariaat ProActs: 0513 410 538. Voor vragen en overige boekingen Hi Ho Silver Management: 06 2122 3034.