Nieuwsbericht

Kerk-concertje Two Wieners

12 mrt Engelen uitverkocht

Op zondag 12 maart 2023 brachten The Wieners een ode aan The Everly Brothers in het geheel uitverkochte kerkje van Engelen, bij Den Bosch. Tot de volgende keer!

The Everly Brothers door Two Wieners

Een unieke gelegenheid om een heel intiem concert bij te wonen, een 'unplugged' ode aan The Everly Brothers in de Oude Lambertus in Engelen.

The Everly Brothers behoeven geen introductie: bij geen ander duo smolten de stemmen zo mooi samen als bij Don en Phil Everly. Vanaf 1957 scoorden ze talloze hits, zoals Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Bird Dog, All I Have To Do Is Dream, Let It Be Me en Til I Kissed You.

The Wieners zijn dé Nederlandse vertolkers van de Everlys, ze brachten een tribute-cd én -dvd uit, waren met hun Everly-show te zien in meer dan 150 theaters, toerden door in oa Engeland, frankrijk en Noorwegen, en waren live te zien bij oa DWDD en Veronica Inside. Bij dat laatste programma, verkondigde Johan Derksen dat er geen duo is dat The Everly Brothers zó goed benadert als The Wieners.

Op 12 maart spelen ze niet met hun versterkte band maar akoestisch, met z'n tweeën. De muziek van The Everly Brothers die draait om de zangstemmen, komt dan extra goed tot z'n recht. The Wieners voorzien de liedjes ook nog eens van interessante en humoristische anekdotes, kortom: een middag om niet te missen!

Voor meer informatie en reserveringen: bel of mail Jaap Wijn, 06 2122 3034 of jaap@hihosilver.nl. De entree bedraagt € 15,-, contant te betalen bij binnenkomst. U vindt de Oude Lambertuskerk op adres: De Kerkhof 3, Engelen (Gemeente 's-Hertogenbosch). De deur gaat open om 14:00 uur, het concert begint om 14:30 en duurt tot 16:30 uur.