Nieuwsbericht

zondag 12 maart 2023 in Engelen

Everly Brothers kerk-concertje

Op zondag 12 maart 2023 brengen de Two Wieners een eerbetoon aan The Everly Brothers in het prachtige oude kerkje van Engelen, bij Den Bosch. Aanvang is 14:30 uur en de entree bedraagt € 15,-. Reserveer via email jaap@hihosilver.nl.

The Everly Brothers door Two Wieners

Een unieke gelegenheid om een heel intiem concert bij te wonen want er zijn slechts 70 plaatsen in de Oude Lambertus in Engelen.

The Everly Brothers behoeven waarschijnlijk geen introductie: bij geen ander duo smolten de stemmen zo mooi samen als bij Don en Phil Everly. Vanaf 1957 scoorden ze talloze hits, zoals Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Bird Dog, All I Have To Do Is Dream en Til I Kissed You. 

Rob Roemers en Jaap Wijn zijn de frontmannen van de rock'n'roll-band The Wieners. Ze zijn dé Nederlandse vertolkers van de Everlys en waren met hun Everly-tribute te zien in meer dan 100 theaters, tot in Engeland en Noorwegen aan toe, op TV en radio bij oa Veronica Inside, DWDD en Radio 5. The Wieners brachten een Everly Brothers-cd uit én een live dvd.

Op 12 maart spelen ze niet met hun versterkte band maar akoestisch, met z'n tweeën. De muziek van The Everly Brothers die draait om de zangstemmen, komt dan extra goed tot z'n recht. De Two Wieners voorzien de liedjes ook nog eens van interessante en humoristische anekdotes, kortom: een middag om niet te missen!

Voor meer informatie en reserveringen: bel of mail Jaap Wijn, 06 2122 3034 of jaap@hihosilver.nl. De entree bedraagt € 15,-, te betalen bij binnenkomst. U vindt de Oude Lambertuskerk op adres: Kerkpad 3, Engelen (Gemeente 's-Hertogenbosch). De deur gaat open om 14:00 uur, het concert begint om 14:30 en duurt tot 16:30 uur.