Unplugged rock'n roll zanger/gitarist

Easy Elvis

Deze rock'n'roll zanger/gitarist kan solo worden geboekt met een repertoire van golden oldies óf een unplugged eerbetoon aan Elvis Presley. Hij brengt dan het werk uit de jonge jaren van The King ten gehore: de geweldige SUN-opnames en vroege RCA-hits.

Easy Elvis - The King Unplugged

Let op: dit is niet de zoveelste tape-artiest die Elvis probeert te imiteren met een pruik en een gek pak! Het gaat bij Maarten om de muziek.

Unplugged, met akoestische gitaar en zang, komen de vroege hits van Elvis Presley prachtig tot hun recht. Return to Sender, Hound Dog, Love Me Tender, Are You Lonesome Tonight, Heartbreak Hotel en al die andere meesterwerkjes, vertolkt door een echte muzikant!

Wanneer je Easy Elvis teveel van het goede vindt, kan Maarten putten uit een veel groter fifties- en sixties-arsenaal. Buddy Holly, Roy Orbison... en van jazzy tot The Beatles.

Maarten Teekens is een veelzijdige muzikant met een voorliefde voor ouderwetse liedjes. Met zijn fijne stem en akoestische gitaar weet hij elke gelegenheid te voorzien van live muziek op een aangenaam volume.

Feestjes, recepties, diners of borrels: Maarten zorgt op stijlvolle wijze voor de ontspannen sfeer!

Unplugged rock'n'roll

The King & more!

Look & Listen

Eerstvolgende optredens

24/05 16.30 Cornfields Festival, Lunteren (festival)
Line-up

zanger/gitarist

Downloads
Image icon PersfotoMicrosoft Office document icon Pers-bio
Vergelijkbaar

Ook solo zanger/gitarist:
Toon Solo

Ook zanger/gitaris met roots music:
Simon Snel