Nieuwsbericht

The Wieners Play The Early Days

Hofnar 11 januari uitverkocht!

Zaterdag 11 januari 2020 zijn The Wieners terug in Theater De Hofnar, Valkenswaard met een nieuwe show: The Early Days. Alle 430 kaarten zijn verkocht, klik hier om je aan te melden voor de wachtlijst.

Na de eerdere tributeshows, brengen The Wieners dit keer geen ode aan één muzikant maar aan zo'n beetje alle belangrijke country en rock'n'roll pioniers. 

Tijdens 'The Early Days' hoor je de vroege country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, de Sun-rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley en Johnny Cash, en het meer gepolijste werk van oa Buddy Holly, Ricky Nelson en The Everly Brothers.

Tussen de nummers door, wordt een kijkje geboden in de fascinerende levens van deze eerste popsterren, met helaas vaak een tragische afloop. Zoals elk jaar worden The Wieners bijgestaan door diverse muzikale gasten én is er een gezellige afterparty met live muziek. 

Speciale gast is Jeroen Sweers, zanger en pianist van dé Nederlandse Jerry Lee Lewis tributeband Them Lewis Boys. Ook van de partij: country-kenner en -boeker Cor Sanne die zal vertellen over zijn ontmoetingen met Johnny Cash, en een aantal nummers van The Man In Black zal zingen.

De afterparty wordt verzorgd door de Bloe Bent uit Zuid-Limburg, een fifties/sixties band rond de zingende neven Marc Rixen en Erik Overdijk die bekend werden door hun vertolking van The Everly Brothers in de allereerste Soundmix Show in 1985.

De jaarlijkse shows van The Wieners in Theater De Hofnar zijn steevast uitverkocht. Twee keer brachten ze een eerbetoon aan The Everly Brothers en met dat programma toeren ze nu langs 80 (!) theaters in heel Nederland. In januari 2019 werd in De Hofnar The Wieners Play Buddy Holly uitgevoerd en ook daar is een landelijke theatertournee uit voortgekomen.