Nieuwsbericht

11 jan 2020 nieuwe theatershow

The Wieners Play... The Early Days!

Zaterdag 11 januari 2020 zijn The Wieners terug in Theater De Hofnar, Valkenswaard. Dit keer geen ode aan één groep of muzikant maar aan diverse country en rock'n'roll pioniers: The Early Days. Nu al meer dan 300 kaarten verkocht. Wil je komen, boek dan snel: klik hier!

De jaarlijkse shows van The Wieners in Theater De Hofnar zijn steevast uitverkocht. Twee keer brachten ze een eerbetoon aan The Everly Brothers en met dat programma toeren ze nu langs 80 (!) theaters in heel Nederland.

In januari 2019 werd in De Hofnar The Wieners Play Buddy Holly uitgevoerd en ook daar is een theatertournee uit voortgekomen, met 12 optredens eind september / begin oktober 2019.

Tijdens 'The Early Days' hoor je de vroege country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, de Sun-rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley en Johnny Cash, en het meer gepolijste werk van oa Buddy Holly, Ricky Nelson en The Everly Brothers.

Tussen de nummers door, wordt een kijkje geboden in de fascinerende levens van deze eerste popsterren, helaas vaak met een tragische afloop. Zoals elk jaar worden The Wieners bijgestaan door diverse muzikale gasten én is er weer een gezellige afterparty met live muziek!

Verdere details worden binnenkort bekend gemaakt. Voorverkoop start in april, tickets zijn dan te koop aan de theaterkassa en via de website van Theater De Hofnar.