Rock'n'roll duo 'from Killer to King'

Class of '55

Twee van de beste rock‘n'roll muzikanten uit de Nederlandse muziekscene bundelen hun krachten, die ze door alle corona maatregelen niet kwijt kunnen in bandvorm. Ze zijn nu te boeken als swingend duo voor akoestische en corona-proof optredens.

Willem de Roode, frontman, gitarist en zanger van Hayfever en Jeroen Sweers, frontman, pianist en zanger van Them Lewis Boys nemen je in hun programma The Class Of ‘55: From Killer To King mee in de wereld van legendes als Little Richard, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Fats Domino, Ray Charles, Johnny Cash, Eddie Cochran en vele anderen.

Ook lopen ze langs de veel minder bekende maar vaak fantastische B-kantjes van grote hits en hoor je de verhalen achter de liedjes en artiesten. The Class Of ‘55: From Killer To King is vanaf NU te boeken voor elke gelegenheid, klein en groot, waar men corona-proof een optreden kan organiseren. 

Dus: heb je de ruimte en wil je een concert organiseren? Een overdekt terras, een mooie zaal, een grote tuin, een openluchttheater of bijvoorbeeld een bedrijfspand waar een veilig optreden te realiseren valt? Dan is dit een unieke kans om deze frontmannen van de rock’n'roll hun spierballen te laten rollen!

Nieuw!

Corona-proof rock'n'roll

Look & Listen
Line-up

zanger/pianist
zanger/gitarist

Vergelijkbaar

ook (semi-) akoestisch duo:
Huub & Henk

ook unplugged rock'n'roll:
Two Wieners