Nieuwsbericht

Zondag 5 november Zaltbommel

25 Jaar Hi Ho Silver

UITVERKOCHT! Hi Ho Silver bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd op zondag 5 november, in de foyer van De Poorterij in Zaltbommel: een festival met vijf cruciale bands uit een kwart eeuw rock'n'roll-boekingen. De voorverkoop gaat hard dus koop snel een kaartje: de-poorterij.nl.

Hi Ho Silver Festival: zo 5 nov Zaltbommel

Sinds 1998 is Hi Ho Silver hét boekingskantoor voor live rock'n'roll muziek. In die 25 jaar zijn heel veel bands voorbij gekomen, vijf daarvan vormen al vele jaren de muzikale voorhoede en mogen daarom niet ontbreken op het Hi Ho Silver Festival:

Eerste band op het podium is The Wieners, al 18 jaar het uithangbord van Hi Ho Silver. Vervolgens komen The Cowpokes op het podium met lekkere unplugged bluegrass.

Daarna is het de beurt aan John-Boy & The Waltons, de band waar het ooit mee begon, gevolgd door de huidige toppers uit Friesland: Hayfever.

De ideale afsluiter is ook al een oude bekende: Huub Henk & Harrie.

De deuren gaan op om 14:00 uur, de muzikale ontvangst wordt verzorgd door The Classic Crooner.

Tickets kosten € 16,-, De kaartverkoop verloopt via de-poorterij.nl

Praktische mededeling: dit is een sta-concert in de foyer, dus geen zitplaatsen. Er mag natuurlijk gedanst worden zolang er voldoende ruimte is, maar er is geen aparte dansvloer.

Nog even geduld maar zet 5 november 2023 alvast in je agenda!!