Nieuwsbericht

In november vijf shows in UK

The Wieners weer naar Engeland

Eind november gaan The Wieners naar Engeland, voor alweer de tweede korte tour dit jaar. Ze zullen vooral optreden in jive-clubs in Londen en omgeving.

The Wieners Tour England 2017

The Wieners hebben in de Engelse rock'n'roll/dansscene een zeer goede naam opgebouwd, de beschikbare data waren daarom in een mum van tijd volgeboekt:

Woensdag 22 november spelen ze in de Lower Kingswood Club, een gezellig danszaaltje aan de zuidkant van Londen. De volgende avond donderdag de 23e: Esher Rock'n'Roll Club in Esher, eveneens ten zuiden van Londen.

Vrijdag 24 november zijn The Wieners voor de 4e keer geboekt in de Hedsor Rock'n'Roll Club in Bourne End, nabij High Wycombe. En op zaterdag 25 november spelen ze in de grote zaal van de West End Social Club in Woking. Hier brengt de band oa een set met Everly Brothers-songs, waarbij ook de uit Woking afkomstige Wilson Brothers een gastoptreden zullen verzorgen.

Op zondag 26 november reizen The Wieners richting oostkust. Net als bij eerdere tours wordt ook dit keer afgesloten in de gezelligste pub van Essex: The Victoria Inn in Colchester. De pub ligt op slechts een half uurtje van de haven van Harwich, waar de ferry uit Hoek van Holland aankomt. Er hebben al eerder Nederlandse fans de oversteek gewaagd om het feestje in 'The Vic' mee te beleven en Colchester is een prachtige stad dus... een aanrader!

In februari 2018 zullen The Wieners voor de zevende keer door Engeland toeren. Ook deze trip zit al helemaal vol met vijf optredens in vijf dagen!

#wienersnieuws