Nieuwsbericht

Wéér vijf shows in Engeland

Feb '18: Wieners Back In The UK

Net terug van hun november-tour, gaan The Wieners in februari 2018 weer naar Engeland. Tijdens deze zevende korte tour, zullen ze optreden in jive-clubs in Londen e.o. en aan de oostkust in Essex.

The Wieners hebben in de Engelse rock'n'roll/dansscene een zeer goede naam opgebouwd, de beschikbare data waren daarom in een mum van tijd volgeboekt:

Woensdag 21 februari spelen ze in de Lower Kingswood Rock'n'Roll Club, een gezellig danszaaltje aan de zuidkant van Londen. De volgende avond donderdag de 22e: Esher Rock'n'Roll Club in Esher, eveneens ten zuiden van Londen. Vrijdag 23 februari staan ze op een charity event van Rugby Club Crawley in het Willoughby Fields Pavillion in Crawley.

Op zaterdag 24 februari reizen ze naar de oostkust voor een optreden in de Foxy Rock Rock'n'Roll Club in Mistley, nabij Manningtree in Essex. Op zondag 26 november wordt de tour weer afgesloten in The Victoria Inn in Colchester.

De laatste twee locaties liggen op minder dan een half uurt van de haven van Harwich, waar de ferry uit Hoek van Holland aankomt. Er hebben al eerder Nederlandse fans de oversteek gewaagd om het feestje in 'The Vic' mee te beleven en Colchester is een prachtige stad dus... een aanrader!

Vanwege de enorme drukte in Nederland zal dit de enige Engelse tour van The Wieners worden in 2018. Naar verwachting in het voorjaar van 2019 zullen ze weer Engeland aandoen.

#wienersnieuws