Vinyl DJ's voor festivals en feesten!

The Soul Caravan

Twee vinyl-DJ's draaien de beste funk en soul! Vanuit een knaloranje caravan komen de gouwe ouwe en de mooiste onbekende pareltjes voorbij. Perfect voor sfeervolle buitenfeesten, funky festivals, swingende foodtruck-events en veel meer.

The Soul Caravan is een knaloranje caravan die je meeneemt naar de sixties en seventies. Met deze retro sleurhut aan de trekhaak en een enorme stapel vinyl op de achterbank toeren muziekliefhebbers Niels en Pim door het land.

Op festivals en feesten klappen de DJ’s hun caravan open en draaien ze hun beste funk- en soulplaatjes. En niet zomaar plaatjes, de jongens van The Soul Caravan maken er een sport van de beste grooves, warmste stemmen en hardste trompetten op vinyl te krijgen.

Laat je verrassen door de gouwe ouwe en onbekende pareltjes van The Soul Caravan en kom bij hen relaxen op het gezellige terras, doe een potje sjoel met je vrienden of gooi gewoon gelijk je heupjes los. Het kan allemaal! 

Muziek die je kunt verwachten: Aretha Franklin, Smokey Robinson, Martha Reeves & The Vandellas, Joe Fox, Lettuce, George Benson, Otis Redding en nog veel meer!

Nieuw!

Sixties Soul van vinyl