Nieuwsbericht

Everly Experience

Wieners weer online 5 februari

The Wieners zijn op vrijdagavond 5 februari weer live online, met de derde 'Everly Experience', bij SeatsOnStage. Koop nu je ticket en beleef thuis een bijzonder uitje!

foto: Tony Versluis

In een intieme, akoestische huiskamersetting worden de grote hits van The Everly Brothers gespeeld maar er zullen ook nummers en leuke weetjes te horen zijn die níet in de theatershow van The Wieners zitten. 

Het is niet de zoveelste online stream waarbij een band voor de camera optreedt, de Everly Experience is live én interactief. Een experience is een belevenis, een ervaring. Dus geen eenrichtingsverkeer maar een combinatie van workshop, borrelavond, meet-en-greet én een optreden. Er is bij voorbeeld ook ruimte voor vragen over de muziek of het indienen van verzoeknummers.

Een kaartje kost € 15,-. Voor dat bedrag kijk je met meerdere mensen op één apparaat. Nadat je je kaartje hebt betaald, ontvang je een email met instructies, het is echt heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, computer of smart-tv met een internet verbinding. Wie wil, kan tevoren even proefdraaien, zodat je zeker weet dat alles goed werkt.

De experience begint om 20:00 uur en duurt 45 minuten. Voor de optimale ervaring: sluit speakers aan op je laptop of pc. En vergeet natuurlijk de drankjes en hapjes niet ;-)

Cadeau-tip: geef een kaartje weg! Koop een ticket voor vrienden of familieleden en als je zelf ook een kaartje hebt, ontmoet je elkaar online en geniet je samen van de muziek, de verhalen en de sfeer.

De Everly Experience met The Wieners is ook op andere data te boeken voor groepen, zoals bedrijven, vriendengroepen of families. Personeel dat thuiswerkt kan zo een leuke middag samen beleven. Of: de gouden bruiloft van Opa en Oma kan ook in tijden van lockdown een bijzonder feestje worden. Bel voor info of kijk op SeatOnStage.nl.