Nieuwsbericht

Exclusief en interactief

Online Rock'n'Roll Experience

Vrijdagavond 9 april was de voorlopig (?) laatste online Rock'n'Roll Experience met The Wieners. Het is nog niet bekend of er een vervolg komt: houd deze pagina in de gaten!

The Wieners spelen in intieme, akoestische huiskamersetting de grote hits van Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash en vele andere sterren uit de jaren '50. Ook nu zullen er weer leuke weetjes te horen zijn over de nummers en de artiesten. 

Het is niet de zoveelste online stream waarbij een band voor de camera optreedt, de Rock'n'Roll Experience is live én interactief. Een experience is een belevenis, een ervaring. Dus geen eenrichtingsverkeer maar een combinatie van workshop, borrelavond, meet-en-greet én een optreden. Er is bij voorbeeld ook ruimte voor vragen over de muziek of het indienen van verzoeknummers.

Een kaartje kost € 15,-. Voor dat bedrag kijk je met meerdere mensen op één apparaat. Nadat je je kaartje hebt betaald, ontvang je een email met instructies, het is echt heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, computer of smart-tv met een internet verbinding. Wie wil, kan tevoren even proefdraaien, zodat je zeker weet dat alles goed werkt.

De experience begint om 20:00 uur en duurt 45 minuten. Voor de optimale ervaring: sluit speakers aan op je laptop of pc. En vergeet natuurlijk de drankjes en hapjes niet ;-)

Cadeau-tip: geef een kaartje weg! Koop een ticket voor vrienden of familieleden en als je zelf ook een kaartje hebt, ontmoet je elkaar online en geniet je samen van de muziek, de verhalen en de sfeer.

De Rock'n'Roll Experience is ook op andere data te boeken voor groepen, zoals bedrijven, vriendengroepen of families. Personeel dat thuiswerkt kan zo een leuke middag samen beleven. Of: de gouden bruiloft van Opa en Oma kan ook in tijden van lockdown een bijzonder feestje worden. Bel voor info of kijk op SeatOnStage.nl.