Nieuwsbericht

Presale gestart 1 aug 2018

Nieuw live-album Wieners!

Op 25 augustus komt het nieuwe album van The Wieners uit. 'Ricky's Garden' is een eerbetoon aan Ricky Nelson, live opgenomen bij een optreden in Du Commerce in Valkenswaard. Luister nu op Spotify!

Ricky Nelson Tribute

Het is een zeer afwisselend plaatje geworden met grote hits uit de fifties en vroege sixties, zoals Lonesome Town en het onvermijdelijke Hello Mary Lou, maar ook een aantal minder bekende, stevig swingende rockers.

Het album opent met Do You Know What I Mean - het laatste nummer dat Ricky opnam, kort voor zijn dood in 1985 - en wordt afgesloten met zijn comeback-hit uit 1972, Garden Party.

De niet-zo-officiële presentatie is op zaterdag 25 augustus, in het mooie en toepasselijke decor van Dick's Picknick in de 'Betuwse Bongerd', Slijk-Ewijk. Alle info over deze ultieme garden party vind je op www.dickvanaltena.com.

ONLINE PRESALE! De cd is nu al te bestellen in de Wieners' Webshop voor slechts € 5,- per stuk (plus € 5,- verzendkosten per bestelling). En het album is ook al te beluisteren op iTunes, Spotify en andere streamingdiensten.

Voor de promovideo en bestel-info, zie www.rickynelson.nl.