Nieuwsbericht

5500 enthousiaste bezoekers

Wieners op Forever Young én in NOS Journaal

5500 Dolenthousiaste toehoorders voor The Wieners met hun Everly Brothers-tribute tijdens Forever Young Festival! De band bracht op 23 augustus drie sets op het hoofdpodium in de La Grande Theatre-tent, in afwisseling met oa Anita Meijer en Willeke Alberti & Band. Het publiek ging uit z'n dak!

Op de foto de bomvolle tent vanaf het podium gezien. Het Forever Young Festival werd voor de eerste keer georganiseerd, speciaal voor 65+ers. Bijzonder was dat het publiek zittend kon genieten van de muziek, zo ontstond een theaterachtige sfeer. Vóór het podium werd ook volop gedanst.

Er was veel media aandacht, oa waren The Wieners te zien tijdens het NOS Journaal. Het Forever Young Festival krijgt in 2018 zeker een vervolg. Hopelijk weer met een bijdrage van Ho Silver!