Nieuwsbericht

Zaterdag 23 januari: Twenty Sicks

Meer Hi Ho Silver De Tuinderij!

Het nieuwe jaar begint goed in De Tuinderij in De Lier! Maar liefst drie Hi Ho Silver-bands achter elkaar dus volop Rock'n'Roll, Sixties en Golden Oldies op zondagmiddag én... nu ook op zaterdagavond: 23 januari is het de beurt aan Twenty Sicks.

De opening van het muzikale jaar in De Tuinderij, met John-Boy & The Waltons op 10 januari, was meteen een fantastisch feest! Een publiek van maar liefst 250 man leefde zich uit op en om de dansvloer... De Waltons zijn meteen weer geboekt voor een optreden op 2e Pinksterdag.

Maar dus eerst, op zaterdag 23 januari: Twenty Sicks, ook een band die hier vaker en met veel succes heeft gespeeld. Nu voor het eerst op zaterdagavond. Het wordt ongetwijfeld weer druk dus kom op tijd! De zaal gaat open om 20:00 uur, aanvang 21:00 uur en de entree bedraagt zoals gebruikelijk € 5,-.

Zondag 6 maart zijn The Wieners in De Tuinderij, om 15:00 uur. Ook The Wieners waren vaker in De Lier te bewonderen, ze speelden oa bij het 5-jarig bestaan van De Tuinderij.

De Tuinderij is een grote maar heel gezellige feestlocatie in een voormalig kassencomplex in het buitengebied van De Lier (ZH). Onze bands spelen hier graag omdat er altijd veel liefhebbers van muziek uit de 50s, 60s en 70s op de optredens afkomen. Er is voldoende plek om je een hele middag of avond uit te leven op de dansvloer dus... kom ook een keer kijken! 

Meer weten over deze unieke locatie in het Westland, zie www.detuinderij.nl.