Nieuwsbericht

Rock'n'Roll-festival Zaltbommel

Lolliepop 10 mei!

Lolliepop Rock'n'Roll Festival in Zaltbommel wordt zoals altijd gehouden op Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat op donderdag 10 mei 2018. De bands van deze 5e editie zijn bekend!

Op het grote podium in de tent wordt rond 14:00 uur afgetrapt met de vrolijke klanken van het King Size Trio. Speciaal voor de dansers maken zij een extra swingende set vol boogie, strollers, swing en jivers.

Daarna is het de beurt aan Miss May Ann & The Ragtime Wranglers. Them Lewis Boys zal een eerbetoon brengen aan Jerry Lee Lewis en de andere piano-helden van de rock'n'roll. De Franse Spunyboys sluiten het festival af.

'Huisband' The Wieners speelt tussendoor weer op het kleine buitenpodium. Ze ontvangen net als vorig jaar diverse gastzangers.

In de tent is een grote dansvloer, buiten zijn vele stands met rock'n'roll-kleding en oa een kuivenkapper. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. De entree is de hele dag gratis!

= = =

Route: stuur je navigatiesysteem naar de hoek Gamerschestraat - Steenweg, en je staat voor de toegang tot het mooie park de Kindertuin. Parkeren kan in de directe omgeving. De locatie is op 20 minuten loopafstand van het NS Station in Zaltbommel of 7 minuten met buslijnen 266/267/268. 

Zie Lolliepop Zaltbommel op Facebook.