Nieuwsbericht

Rock'n'Roll-festival Zaltbommel

Lolliepop do 30 mei

De zesde editie van Lolliepop Rock'n'Roll Festival in Zaltbommel vindt plaats op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. Het programma is bekend!

VOOR PRAKTISCHE VRAGEN MBT KRAAMHUUR E.D. NEEM CONTACT OP MET BF EVENTS: 06 2380 1100.

In het mooie stadspark De Kindertuin, zullen namens Hi Ho Silver de rock'n'roll bands Blue Moon Trio, The Wanderers en The Wieners aantreden. Verder zijn van de partij: Eightball Boppers, Slick Nick & The Casino Special en Rhumba Kings.

Blue Moon Trio opent het festival om 14:00 uur. Net als 'huisorkest' The Wieners spelen zij op het buitenpodium waar op veler verzoek nu ook een dansvloer voor ligt. In de tent brengen The Wanderers - met gasten - een set nummers van Elvis Presley. Dit optreden begint op 14:45 uur.

Uiteraard zijn er ook weer oldtimers te bewonderen en vele kraampjes met kleding, muziek, eten en drinken. Vorig jaar puilde de tent uit en ook buiten op het veld werd door duizenden bezoekers genoten... don't miss it. De entree is gratis!

= = =

Route: stuur je navigatiesysteem naar de hoek Gamerschestraat - Steenweg, en je staat voor de toegang tot de Kindertuin. Parkeren kan gratis in de directe omgeving. De locatie is op 20 minuten loopafstand van het NS Station in Zaltbommel of 7 minuten met buslijnen 266/267/268. 

Zie Lolliepop Zaltbommel op Facebook.