Nieuwsbericht

Rock'n'Roll-festival Zaltbommel

Lolliepop do 30 mei

De zesde editie van Lolliepop Rock'n'Roll Festival in Zaltbommel vindt plaats op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. Het programma is bekend!

Lolliepop rock'n'roll festival Zaltbommel

In het mooie stadspark De Kindertuin, zullen namens Hi Ho Silver de rock'n'roll bands Blue Moon Trio, The Wanderers en The Wieners aantreden. Verder zijn van de partij: Eightball Boppers, Slick Nick & The Casino Special en Rhumba Kings.

Blue Moon Trio opent het festival op het buitenpodium om 14:00 uur. Ze delen deze plek met 'huisorkest' The Wieners. In de tent brengen The Wanderers een set met nummers van Elvis Presley, in een uitgebreide bezetting, en zullen ook de andere bands optreden.

Uiteraard zijn er ook weer oldtimers te bewonderen en vele kraampjes met kleding, muziek, eten en drinken. Vorig jaar puilde de tent uit en ook buiten op het veld werd door duizenden bezoekers genoten... don't miss it. De entree is gratis!

= = =

Route: stuur je navigatiesysteem naar de hoek Gamerschestraat - Steenweg, en je staat voor de toegang tot de Kindertuin. Parkeren kan gratis in de directe omgeving. De locatie is op 20 minuten loopafstand van het NS Station in Zaltbommel of 7 minuten met buslijnen 266/267/268. 

Zie Lolliepop Zaltbommel op Facebook.