Nieuwsbericht

Luisterconcerten Wieners in Zaltbommel

Het Hof 27 sep uitverkocht!

Het luisterconcert van Two Wieners op zondag 27 september én het extra concert zijn beide uitverkocht. Wil je op de wachtlijst, mail dan naar jaap@hihosilver.nl of bel 06 2122 3034.

Waarschijnlijk komt er in 2020 nóg een zondagmiddagoptreden met de Two Wieners! Hou de agenda in de gaten.

Tickets kosten € 6,- ex servicekosten en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Er zijn 36 zitplaatsen per concert en tijdens het optreden worden er drankjes geserveerd.

De Two Wieners hebben weer hun favoriete Top-100 bij zich, waaruit het publiek nummers mag kiezen die zullen worden gespeeld. Liedjes van oa Buddy Holly, Carl Perkins, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson en Elvis Presley - de muziek én de verhalen erachter.

Alle kaarten worden vooraf online verkocht, daarmee heeft de zaalhouder ook meteen uw contactgegevens, hetgeen momenteel verplicht is. Ook binnen worden de RIVM-richtlijnen gevolgd, zo krijgen alle bezoekers een stoel aan een tafeltje toegewezen.

Het Hof bevindt zich aan de Oliestraat 22 in Zaltbommel. Het concert is op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. Beide shows duren 1 uur. Vragen? Kunt u bv niet online betalen? Neem dan contact op met Hi Ho Silver: jaap@hihosilver.nl of bel 06 2122 3034.