Nieuwsbericht

Luisterconcerten in Zaltbommel

Wieners in 't Hof: zo 29 nov

De luisterconcerten van Two Wieners op zondag 27 september waren allebei uitverkocht. Er komt een herkansing op zondag 29 november, klik hier om kaartjes te kopen, de show van 16:00 uur is al weer uitverkocht!

Het eerste optreden is om 14:00 uur (zaal open 13:00) en het tweede om 16:00 uur (zaal open 15:30). Beide shows duren 1 uur. De Two Wieners hebben weer hun favoriete Top-100 bij zich, waaruit het publiek nummers mag kiezen die zullen worden gespeeld: Buddy Holly, Carl Perkins, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson, Elvis Presley en veel meer.

Tickets kosten € 6,- ex servicekosten per optreden en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. De optredens zijn corona-proof: er zijn 36 zitplaatsen op veilige afstand van elkaar. Het publiek mag daarom niet rondlopen, drankjes worden op uw plek geserveerd. Bij het boeken van de tickets, kan ook een borrelplankje worden mee besteld voor € 4,- pp.

Het Hof bevindt zich aan de Oliestraat 22 in Zaltbommel. Het concert is op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. Vragen of problemen met online betalen? Neem dan contact op met Hi Ho Silver: jaap@hihosilver.nl of bel 06 2122 3034.