Nieuwsbericht

Luisterconcerten in Zaltbommel

Wieners in 't Hof: zondag 21 mrt

Twee luisterconcerten van Two Wieners in Het Hof Zaltbommel, zondagmiddag 21 maart 2021. Klik hier om kaartjes te kopen, de show van 16:00 uur is uitverkocht!

Vanwege Corona-maatregelen konden deze concerten twee keer niet doorgaan. Heb je een kaartje gekocht voor 20 december of voor de oorspronkelijke datum 29 november? Dat blijft gewoon geldig voor 21 maart, voor hetzelfde tijdstip.

Het eerste optreden is om 14:00 uur (zaal open 13:00) en het tweede om 16:00 uur (zaal open 15:30). Beide shows duren 1 uur.

De Two Wieners hebben weer hun favoriete Top-100 bij zich, waaruit het publiek nummers mag kiezen die zullen worden gespeeld: Buddy Holly, Carl Perkins, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson, Elvis Presley en veel meer.

Tickets kosten € 6,- ex servicekosten per optreden en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. De optredens zijn corona-proof: er zijn 36 zitplaatsen op veilige afstand van elkaar. Het publiek mag daarom niet rondlopen, drankjes worden op uw plek geserveerd. Bij het boeken van de tickets, kan ook een borrelplankje worden mee besteld voor € 4,- pp.

Het Hof bevindt zich aan de Oliestraat 22 in Zaltbommel. Het concert is op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. Vragen of problemen met online betalen? Neem dan contact op met Hi Ho Silver: jaap@hihosilver.nl of bel 06 2122 3034.