Nieuwsbericht

Beide luisterconcerten uitverkocht!

Zo 24 okt: Wieners Hof Zaltbommel

De uitgestelde luisterconcerten van Two Wieners in Het Hof Zaltbommel, worden ingehaald op zondagmiddag 24 oktober 2021. Beide zijn uitverkocht.

Heb je al een kaartje? Dat blijft gewoon geldig voor de nieuwe datum. Ben je verhinderd op 24 oktober, stuur dan een mailtje naar jaap@hihosilver.nl. Uiteraard kun je dan je geld terugkrijgen.

De Two Wieners hebben weer hun favoriete Top-100 bij zich, waaruit het publiek nummers mag kiezen die zullen worden gespeeld: Buddy Holly, Carl Perkins, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson, Elvis Presley en veel meer.

Tickets kosten € 6,- ex servicekosten per optreden en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. De optredens zijn corona-proof: er zijn 30 zitplaatsen op veilige afstand van elkaar. Het publiek mag daarom niet rondlopen, drankjes worden op uw plek geserveerd.

Bij het boeken van de tickets, kan ook een borrelplankje worden besteld voor € 4,- pp. Steun Het Hof en bestel zo'n plankje met lekkere hapjes!

Het Hof bevindt zich aan de Oliestraat 22 in Zaltbommel, op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Vragen of problemen met online betalen? Neem contact op met Hi Ho Silver: jaap@hihosilver.nl of bel 06 2122 3034.