Nieuwsbericht

Luisterconcerten in Zaltbommel

Wieners in 't Hof uitgesteld

De twee uitgestelde luisterconcerten van Two Wieners in Het Hof Zaltbommel, zondagmiddag 21 maart 2021, zullen zo snel mogelijk worden ingehaald! Zodra de nieuwe datum bekend is, kun je hier de laatste kaartjes kopen (1 show is uitverkocht, de 2e bijna).

We gaan er van uit dat deze concerten op korte termijn kunnen plaatsvinden, mede omdat er gerekend is op max 30 bezoekers met inachtneming van 1½ meter afstand.

Heb je al een kaartje gekocht? Dat blijft gewoon geldig voor de nieuwe datum. Blijkt dat je op de nieuwe datum verhinderd bent, dan krijg je je geld natuurlijk terug.

De Two Wieners hebben weer hun favoriete Top-100 bij zich, waaruit het publiek nummers mag kiezen die zullen worden gespeeld: Buddy Holly, Carl Perkins, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson, Elvis Presley en veel meer.

Tickets kosten € 6,- ex servicekosten per optreden en zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. De optredens zijn corona-proof: er zijn 30 zitplaatsen op veilige afstand van elkaar. Het publiek mag daarom niet rondlopen, drankjes worden op uw plek geserveerd. Bij het boeken van de tickets, kan ook een borrelplankje worden mee besteld voor € 4,- pp.

Het Hof bevindt zich aan de Oliestraat 22 in Zaltbommel. Het concert is op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. Vragen of problemen met online betalen? Neem dan contact op met Hi Ho Silver: jaap@hihosilver.nl of bel 06 2122 3034.