sixties unplugged!

Hayfever Duo

Benieuwd naar de semi-akoestische versie van de beste sixties nummers? Check deze mannen, de unplugged duo-bezetting van de bekende band Hayfever! Nu eens niet voor volle dansvloeren en festivalweides maar voor een luisterend of terrassend publiek.

Met twee akoestische gitaren spelen de broers Willem en Gerben te Roode hits van oa The Beatles, Rolling Stones, The Kinks, Otis Redding, Elvis, Chuck Berry, Roy Orbison, CCR en The Shadows. Sixties, met een dikke knipoog naar de rock'n'roll.

Ook mét de drummer kan er 'unplugged' worden gespeeld, op bescheiden geluidsniveau. Bel of mail voor alle mogelijkheden.

Uiteraard is alles live gespeeld en ouderwets handwerk dus geen geluiden uit een doosje. What you see is what you get: professionele unplugged muziek, voor bij voorbeeld terras of tuinfeest, een luisterconcert of een borrel. Overal waar het niet te hard hoeft.

Willem en Gerben spelen en zingen allebei erg goed, de stemmen passen bij elkaar zoals alleen die van broers samen klinken. Maar... wie Hayfever ooit gezien heeft, weet hoe goed ze zijn: gewoon top!

Boek nu!

Unplugged sixties

Line-up

2x zang/akoestisch gitaar

Eerstvolgende optredens

Zie agenda Hayfever (ook trio) >>

Vergelijkbaar

Ook gitaarduo, meer classic rock:
The Rockoustics

Ook gitaarduo, allerlei stijlen:
Huub & Henk