Nieuwsbericht

Zondag 19 mei 2019, Valkenswaard

Wieners & Friends: Dick van Altena!

Zondag 19 mei 2019 zijn The Wieners terug in Café Zaal Du Commerce, Valkenswaard, dit keer onder de noemer: The Wieners & Friends Play Country. Special guest deze middag is Dick van Altena. Tickets à € 10,- zijn te koop in de Webshop van The Wieners: KLIK HIER.

The Wieners Play Country

Dick van Altena is een van de beste en bekendste countryzangers van Nederland. In de jaren '70 en '80 brak hij door met zijn band Major Dundee, de laatste jaren treedt hij vooral solo op, of bij voorbeeld met de succesvolle theatershow Back To The Country.

Ook als muziekschrijver timmert hij al vele jaren aan de weg. Vorig jaar vierde Dick zijn 40-jarig jubileum en werd hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Meer weten? Zie dickvanaltena.com of bekijk deze documentaire.

U vindt Café Zaal Du Commerce aan de Frans van Beststraat 7A, te Valkenswaard. Op zondag kan gratis worden geparkeerd in de buurt. De zaal bevindt zich achterin het café en gaat open om 15:30 uur. Aanvang van het concert is 16:00 uur. Het café is al vanaf 14:00 uur geopend.

Het luisterconcert is toegankelijk voor maximaal 100 bezoekers. Voor iedereen is er een zitplaats. Tickets à € 10,- per stuk, zijn nu te koop in de webshop - klik hier! - en bij de optredens van The Wieners. Ook af te halen bij Hi Ho Silver in Dommelen, bel dan vooraf even: 040-2075747.

De voorgaande edities waren snel uitverkocht, koop op tijd een kaartje!