Nieuwsbericht

Luisterconcert Dick van Altena & Wieners

Du Commerce 21 juni uitgesteld!

Vanwege de nieuwe Corona-maatregelen kan het luisterconcert van The Wieners met Dick van Altena op 21 juni niet doorgaan. In overleg met Du Commerce Valkenswaard wordt zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend gemaakt. Verkochte kaartjes blijven geldig!

Het middagconcert was met 100 reserveringen al helemaal uitverkocht en ook het merendeel van de avondkaarten was verkocht. In de maand juni is het mogelijk om tot maximaal 30 personen aanwezig te zijn, inclusief personeel dus de beide luisterconcertjes kunnen op de geplande datum niet doorgaan.

Degenen die een of meer kaartjes hebben gekocht, vragen wij vriendelijk om in dit stadium nog niet het betaalde geld terug te vragen. Binnenkort wordt de nieuwe datum bekend, mocht u dan verhinderd zijn, dan krijgt u uiteraar uw geld terug.  

- - -

Het adres van Café Zaal Du Commerce is: Frans van Beststraat 7A, Valkenswaard. Op zondag kan gratis worden geparkeerd in de buurt. De zaal bevindt zich achterin het café en gaat een half uur voor aanvang open. Het café is al eerder geopend.

Per luisterconcertje is er plek voor maximaal 100 bezoekers, voor iedereen is er een zitplaats.