Nieuwsbericht

Zondag 28 mei, Valkenswaard

Laatste kaartjes Everly-show!

Op zondag 28 mei (16:00) vindt er een bijzonder luisterconcert plaats in Café Zaal Du Commerce in Valkenswaard. The Wieners & Friends Play The Everly Brothers, met als speciale gasten: The Wilson Brothers uit Woking, Engeland.

The Wieners & Friends Play: The Everly Brothers

Luke en Aaron Wilson zijn twee jonge broers die internationaal furore maken met hun Everly-tribute. Ze waren eerder te zien tijdens het 50-jarig bestaan van de EBI Everly Brothers fanclub en toeren momenteel langs Engelse theaters.

Tijdens de laatste twee UK-tours van The Wieners verzorgden de Wilsons ook gastoptredens en dat bleek aan te slaan. Reden voor The Wieners om Luke en Aaron uit te nodigen voor een gezamenlijk optreden op zondag 28 mei in Valkenswaard.

Wat de combinatie uniek maakt, is dat alle nummers precies klinken als bij Don en Phil in hun jonge jaren: de zangstemmen uiteraard, maar ook de karakteristieke gitaarsounds en drumpartijen zijn er.

Al meer dan 80 van de 100 beschikbare plaatsen zijn geboekt! Wil je er ook bij zijn, koop dan snel je kaartje! Dat kan aan de bar van Du Commerce, Van Beststraat 7A in Valkenswaard of online in de webshop. Per bestelling in de webshop wordt € 5 administratie- en verzendkosten gerekend.

Geniet mee van Walk Right Back, Bye Bye Love, Take A Message To Mary, Wake Up Little Susie en veel meer... Een must voor liefhebbers van The Everly Brothers!