Nieuwsbericht

The Wieners & Friends: zo 19 mei

Dick van Altena 2x uitverkocht!

De laatste plaatsen voor The Wieners & Friends met Dick van Altena, zondagavond 19 mei in Café Zaal Du Commerce te Valkenswaard, zijn geboekt!

Dick van Altena & The Wieners

The Wieners & Friends play Country! Special guest Dick van Altena is een van de beste countryzangers van Nederland, die bovendien als songwriter vele hits achter zijn naam heeft voor oa Dimitri van Toren en Henk Wijngaard. Dick is onlangs geridderd in de orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten in de muziek.

Ook rock'n'roll-trio The Wieners zal zich van een country-kant laten horen, oa wordt de lapsteel weer tevoorschijn gehaald. Reken maar ook mooie nummers van Willie Nelson, Webb Pierce, Gram Parsons en vele anderen.

U vindt Café Zaal Du Commerce aan de Frans van Beststraat 7A, te Valkenswaard. Op zondag kan gratis worden geparkeerd in de buurt. De zaal bevindt zich achterin het café en gaat een half uur voor aanvang open. Het café is al vanaf 14:00 uur geopend.

Het luisterconcert is toegankelijk voor maximaal 100 bezoekers. Voor iedereen is er een zitplaats. De allerlaatste tickets à € 10,- per stuk, zijn te reserveren via nummer 06 2122 3034. BGG: stuur een sms of whatsapp.