Nieuwsbericht

Laatste 15 kaarten!

Ricky Nelson Tribute 27 mei

Het luisterconcert The Wieners Play Ricky Nelson op zondagmiddag 27 mei 2018 in Du Commerce, Valkenswaard, is bijna uitverkocht! Bestel snel je kaartje: klik hier.

DJ en rock'n'roll-kenner Leo den Hartog is uitgenodigd om een introductie te houden want... wie was Ricky Nelson ook weer?

Heel kort: een tv-ster, zanger en tieneridool in de '50s, bekend van hits als Hello Mary Lou, Lonesome Town en Travelin' Man. Op oudejaarsdag 1985 kwam hij om het leven bij een vliegtuigongeluk in Texas, terwijl hij net met een succesvolle comebacktour bezig was.

Op een groot aantal plaatjes van Ricky Nelson is de achtergrondzang van The Jordanaires te horen. Erwin Botteram (oa Tin Soldiers) en Jan van Delft (D'n Doars) zullen samen met The Wieners de partijen van dit beroemde mannenkoortje zingen.

De band zal ook nummers spelen van andere rock'n'roll-helden, zoals The Everly Brothers, Buddy Holly, Johnny Cash en meer. Voor alle 100 aanwezigen is er een zitplaats, barpersoneel loopt rond om iedereen van drankjes te voorzien.

Er worden opnames gemaakt voor de nieuwe live-cd van The Wieners, dus: ben erbij en laat je horen! Alle informatie over de cd The Wieners Play Ricky Nelson zal verschijnen op www.rickynelson.nl