Nieuwsbericht

Live CD-opnames!

Ricky Nelson Tribute 27 mei

Op zondagmiddag 27 mei 2018 brengen The Wieners weer een luisterconcert in het gezellige zaaltje van Café Du Commerce in Valkenswaard. Dit keer staat Ricky Nelson centraal. Tickets zijn online te koop via www.rickynelson.nl.

Er worden live-opnames gemaakt voor de nieuwe cd van The Wieners, dus: ben erbij en laat je horen! Rock'n'roll-kenner Leo den Hartog is uitgenodigd om een introductie te houden want... wie was Ricky Nelson ook weer?

Heel kort: een tv-ster, zanger en tieneridool in de '50s en vroege '60s, bekend van hits als Hello Mary Lou, Lonesome Town en Travelin' Man. Op oudejaarsdag 1985 kwam hij om het leven bij een vliegtuigongeluk in Texas, terwijl hij net met een succesvolle comebacktour bezig was.

Op een groot aantal plaatjes van Ricky Nelson is de achtergrondzang van The Jordanaires te horen. The Wieners hebben Erwin Botteram (oa Tin Soldiers) en Jan van Delft (D'n Doars) uitgenodigd om samen met hen dit beroemde mannenkoortje te vormen.

Daarnaast krijgt u van Leo en The Wieners interessante, komische en tragische inside-info over Ricky en zijn muziek.

De band zal uiteraard ook nummers spelen van andere rock'n'roll-helden, zoals The Everly Brothers, Buddy Holly, Johnny Cash en meer. Er zijn 100 zitplaatsen, barpersoneel loopt rond om iedereen van drankjes te voorzien.

Alle info over The Wieners Play Ricky Nelson zal verschijnen op www.rickynelson.nl