Nieuwsbericht

The Wieners & Friends: zo 19 mei

Extra show met Dick van Altena

The Wieners & Friends Play Country, zondagmiddag 19 mei in Du Commerce, Valkenswaard, is uitverkocht maar er komt een extra show om 20:00 uur! Inmiddels zijn daarvoor ook nog maar weinig kaarten over. Wil je er bij zijn? Bestel dan nu online: klik hier.

Dick van Altena & The Wieners

Special guest deze middag is Dick van Altena, een van de beste countryzangers van Nederland. In de jaren '70 en '80 brak hij door met zijn band Major Dundee, de laatste jaren treedt hij vooral solo op en met de succesvolle theatershow Back To The Country.

Ook als muziekschrijver timmert hij al vele jaren aan de weg. Vorig jaar vierde Dick zijn 40-jarig jubileum en werd hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

U vindt Café Zaal Du Commerce aan de Frans van Beststraat 7A, te Valkenswaard. Op zondag kan gratis worden geparkeerd in de buurt. De zaal bevindt zich achterin het café en gaat een half uur voor aanvang open. Het café is al vanaf 14:00 uur geopend.

Het luisterconcert is toegankelijk voor maximaal 100 bezoekers. Voor iedereen is er een zitplaats. Tickets à € 10,- per stuk, zijn nu te koop in de webshop - klik hier! - en bij de optredens van The Wieners. Ook af te halen bij Hi Ho Silver in Dommelen, bel dan vooraf even: 06 2122 3034.

Het middagconcert was snel uitverkocht, koop op tijd een kaartje!