Nieuwsbericht

Luisterconcert Valkenswaard verplaatst

Dick van Altena & Wieners: zo 14 nov

Het concert van Dick van Altena & The Wieners in Du Commerce, Valkenswaard, is verzet naar zondag 14 november in Theater De Hofnar. De show is uitverkocht maar er is wel een wachtlijst. De kaartjes met de oude datum 21 juni 2020, zijn het toegangsbewijs op 14 november.

Als de coronamaatregelen worden versoepeld, kunnen er mogelijk meer bezoekers komen. In dat geval nemen wij contact op met de mensen die op de wachtlijst staan, dus meld je aan!

In Du Commerce is het nog altijd niet mogelijk, vandaar dat nu voor een grotere locatie is gekozen. Heb je vorig jaar een kaartje gekocht voor Du Commerce met de oorspronkelijke datum 21 juni 2020? Dit kaartje geeft toegang tot De Hofnar op 14 november.

Heb je een kaartje maar ben je verhinderd op 14 november? Neem dan contact op via email: jaap@hihosilver.nl. Je kunt tegen inlevering van de kaartjes het geld terug krijgen of ervoor kiezen het aan de band te doneren.

In Du Commerce zouden twee concerten plaatsvinden: een 's middags en een 's avonds. De theaterzaal van De Hofnar is echter groot genoeg om al het publiek in één keer, op een veilige manier, te plaatsen. De zaal gaat open om 19:00 uur, aanvang is 19:30 uur.

Het adres van Theater De Hofnar is: Hofnar 10, Valkenswaard. Parkeren op zondag is gratis.

= = =

Over het programma

Dick van Altena is een van de beste en bekendste countryzangers van Nederland, hij was jarenlang de frontman van Major Dundee en heeft als songwriter meer dan 1000 liedjes op zijn naam staan. Voor zijn muzikale werk werd hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Dick zal 'solo' zijn favoriete country-klassiekers zingen en spelen, waarna ook The Wieners zich van hun country-kant laten horen, oa komen er nummers met de lapsteel voorbij. De avond wordt besloten met een gezamenlijk optreden door Dick van Altena & The Wieners.

Op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de mailing Hi Ho Hotnews: vul onderaan deze pagina je emailadres in en klik op 'Verstuur'.