Nieuwsbericht

Zondag 14 nov Hofnar Valkenswaard

Extra kaarten Dick v Altena & Wieners

Voor het concert van Dick van Altena & The Wieners op zondag 14 november 2021 in Theater De Hofnar Valkenswaard, zijn extra kaarten verkrijgbaar. Aanvang 19:30 uur, kaartjes kosten slechts € 10,- per stuk. Reserveren kan uitsluitend online: klik hier.

De extra plekken komen beschikbaar vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen. Theater De Hofnar is uiteraard wel gebonden aan de geldende regels en op dit moment betekent dat, dat er een coronatoegangsbewijs dient te worden getoond.

Dit concert was eerder gepland in Du Commerce, eveneens in Valkenswaard. Heb je daarvoor vorig jaar een kaartje gekocht, met de oorspronkelijke datum 21 juni 2020? Dit kaartje geeft toegang tot De Hofnar op 14 november.

De zaal gaat open om 19:00 uur, aanvang is 19:30 uur. Het adres van Theater De Hofnar is: Hofnar 10, Valkenswaard. Parkeren op zondag is gratis.

= = =

Over het programma

Dick van Altena is een van de beste en bekendste countryzangers van Nederland, hij was jarenlang de frontman van Major Dundee en heeft als songwriter meer dan 1000 liedjes op zijn naam staan. Voor zijn muzikale werk werd hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Dick zal 'solo' zijn favoriete country-klassiekers zingen en spelen, waarna ook The Wieners zich van hun country-kant laten horen. De avond wordt besloten met een gezamenlijk optreden door Dick van Altena & The Wieners.

Op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de mailing Hi Ho Hotnews: vul onderaan deze pagina je emailadres in en klik op 'Verstuur'.