Nieuwe theatershow van The Wieners!

Classic R&R Stars

Terug naar de begindagen van de popmuziek: van de country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de Sun-rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley en Johnny Cash, tot het meer gepolijste werk van oa Buddy Holly, Ricky Nelson en The Everly Brothers.

The Wieners Play Classic Rock'n'Roll Stars theatershow (foto Igor Vermeer)

Een programma met muziek uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw, met prachtige anekdotes over de eerste pophelden, die niet zelden op tragische wijze aan hun eind kwamen.

Zoals u van The Wieners bent gewend, is ook deze show muzikaal tot in de puntjes verzorgd, met loepzuivere samenzang en originele instrumenten. Dit keer is er bij voorbeeld een mooie rol weggelegd voor de lapsteel.

The Wieners is Nederlands meest optredende rock’n’roll band met ca 120 shows per jaar door heel Europa, onder andere in Engeland zijn ze enorm populair. Ze traden op met Emmy Verhey, wonnen een Dutch Country Award, speelden live bij DWDD en Veronica Inside en waren te zien op talloze festivals, zoals vorig jaar de Zwarte Cross.

De band stond in meer dan 100 theaters met hun odes aan The Everly Brothers en Buddy Holly. Nu, op veler verzoek, geen eerbetoon aan één artiest, maar aan álle grote pop-pioniers, vandaar:

The Wieners Play… Classic Rock'n'Roll Stars!

Nieuwe theatershow!

Te boeken voor 2022/2023

Look & Listen
Vergelijkbaar

Andere theatershow:
The Wieners Play The Everly Brothers

Theatershow 2021/2022:
The Wieners Play Buddy Holly