Nieuws

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's

Everly Brothers Tribute in Valkenswaard

Wie zijn de Friends op 6 januari?

Voor The Wieners & Friends Play The Everly Brothers op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Hofnar, Valkenswaard, zijn nu al meer dan 220 tickets verkocht! De show raakt ongetwijfeld weer uitverkocht dus reserveer snel: klik hier.

Voor The Wieners & Friends Play The Everly Brothers op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Hofnar, Valkenswaard, zijn nu al meer dan 220 tickets verkocht! De show raakt ongetwijfeld uitverkocht dus reserveer snel: klik hier.

Foto: Peter Aerts

Zie www.maggiemagoo.nl

Nieuwe website Maggie Magoo

De nieuwe website www.maggiemagoo.nl is online! De band heeft intussen hard gewerkt aan een nieuw repertoire en is helemaal klaar voor meer optredens... 

Maggie Magoo is echt een band voor feesten, zalen en festivals waar stijl op prijs wordt gesteld. Heerlijk swingend, soms zwoel en jazzy, soms stevige soul of rock'n'roll maar altijd met de juiste retro feel.

Meer weten? Bel of app: 06 2122 3034.

Maggie Magoo (DD Photography)

Nieuw sinds de laatste nieuwsbrief

Lastminutes!

Hieronder de lastminute optredens die zijn geboekt ná het verschijnen van de laatste Hi Ho Hotnews!

Hieronder de lastminute optredens die zijn geboekt ná het verschijnen van de laatste Hi Ho Hotnews!

30e editie in Autotron Rosmalen

Rock a/t Jukebox Programma 2017

Op 14 en 15 oktober wordt voor de 30e keer Europa's grootste 50s / 60s / 70s lifestylebeurs gehouden: Rock Around The Jukebox, in het Autotron Rosmalen. Met live-muziek van oa The Wieners en The Crying Carlalas.

Op 14 en 15 oktober wordt voor de 30e keer Europa's grootste 50s / 60s / 70s lifestylebeurs gehouden: Rock Around The Jukebox, in het Autotron Rosmalen. Met live-muziek van oa The Wieners en The Crying Carlalas.

Rock Around The Jukebox 2017

Mailing september 2017

Hi Ho Hotnews is weer online!

De nieuwsmailing Hi Ho Hotnews wordt één keer per maand verzonden, op de laatste donderdag. Op 31 augustus werd de mail van september verstuurd, die is vanaf nu ook online in te zien: klik hier.

Ook Hi Ho Hotnews ontvangen? Vul onderaan deze pagina je emailadres in en klik op 'Verstuur'. Dan blijf je automatisch op de hoogte van de openbare live-optredens van de bands, nieuwe projecten en albums, en buitenlandse bands die beschikbaar zijn voor optredens in ons land.

Via de mailing worden regelmatig tickets verloot voor concerten en festivals. Hi Ho Hotnews verschijnt 1 keer per maand, op de laatste donderdag. Wil je 'm op zeker moment niet meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig afmelden via een link in de mail.

Hi Ho Hotnews

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's