Nieuws

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's

Gratis Rock'n'Roll Festival Zaltbommel

Lolliepop 25 mei!

Op Hemelvaartsdag 25 mei 2017 is er weer het gratis Lolliepop Rock'n'Roll Festival in Zaltbommel. Met oa dé Johnny Cash tributeband Def Americans en het topklasse trio The Swamp Shakers uit Letland.

Verder zullen in de grote tent optreden: The Explosion Rockets en Torello's Jive Bugs. Op het buitenpodium fungeert The Wieners als begeleidingsband van jonge rock'n'roll-talenten: The Wilson Brothers uit Engeland en de pas 17-jarige Nijmeegse zanger Mike Brady Firing

Lolliepop Rock'n'Roll Festival 2017

Nieuwe gigs sinds de laatste nieuwsbrief

Hotnews Update!

Hi Ho Hotnews April 2017 is donderdag 30 maart verstuurd. Hieronder vind je de update, met eventuele korte termijnboekingen en wijzigingen die na het versturen van de nieuwsbrief zijn binnengekomen.

dd 12-04-17:

Ook een lastminute voor Memphis Two: zondag 30 april bij Café Den Bels in Zundert (14:00)

dd 4/04/17:

The Wieners zijn inmiddels geboekt op Koningsdag donderdag 27 april en wel in Café Kerkzicht in Zegge, zie de agenda.

dd 30-03-17:

Nieuw bij Hi Ho Silver

Sun Sessions van Def Americans!

Vanaf heden exclusief bij Hi Ho Silver: Def Americans' Sun Sessions! Het vroege werk van The Man In Black door dé Nederlandse Johnny Cash Tributeband!

Een of twee periodes per jaar toeren de Def Americans (zie www.defamericans.nl) in kleine bezetting met hun Sun Sessions-show. 

Back to basics, met z'n allen in een busje, zoals het ooit allemaal begon. Even geen grote festivalshows of theaterprogramma's maar... de perfecte band voor de cafés en zaaltjes in het land.

Meer weten? Zie de bandpagina of bel Jaap: +31 (0)6 2122 3034.

Sun Sessions (foto Madeleine Sars)

Zondag 28 mei, Valkenswaard

Laatste kaartjes Everly-show!

Op zondag 28 mei (16:00) vindt er een bijzonder luisterconcert plaats in Café Zaal Du Commerce in Valkenswaard. The Wieners & Friends Play The Everly Brothers, met als speciale gasten: The Wilson Brothers uit Woking, Engeland.

Luke en Aaron Wilson zijn twee jonge broers die internationaal furore maken met hun Everly-tribute. Ze waren eerder te zien tijdens het 50-jarig bestaan van de EBI Everly Brothers fanclub en toeren momenteel langs Engelse theaters.

Tijdens de laatste twee UK-tours van The Wieners verzorgden de Wilsons ook gastoptredens en dat bleek aan te slaan. Reden voor The Wieners om Luke en Aaron uit te nodigen voor een gezamenlijk optreden op zondag 28 mei in Valkenswaard.

The Wieners & Friends Play: The Everly Brothers

Line-up bekend!

Rock'n'Roll Franeker 19-20 mei

Het Rock'n'Roll Festival Franeker wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017. Net als voorgaande jaren, treden weer veel Hi Ho Silver-bands op!

Het Rock'n'Roll Festival Franeker wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017. Net als voorgaande jaren, treden weer veel Hi Ho Silver-bands op.

Pagina's

 • Pagina
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pagina's

Pagina's