It's Only Rockabilly...

Tennessee Drifters

Deze vier door de wol geverfde muzikanten kwamen bij elkaar met één doel: oprechte muziek maken vanuit het hart. Ze spelen bekende en minder bekende fifties songs, aangevuld met revival nummers uit de jaren '80. It's only rockabilly but... we like it!

Rockabillyband Tennessee Drifters

Zanger/gitarist Paul Cummins is al z'n hele leven die-hard Elvis fan. Drummer Rob van Sambeek, contrabassist Louis van Deurzen en gitarist Jeroen van Delden zijn bekende gezichten in de roots / rock'n'roll scene, met een gezamenlijke passie voor rockabilly.

De Drifters zijn niet bepaald eenkennig: ze spelen alles waar ze warm van worden. In dit geval de oude rock'n'roll en rockabilly van Carl Perkins, Chuck Berry, Buddy Holly, Johnny Horton en Elvis Presley, maar zeker ook ruigere nummers van revival bands als Restless en Polecats.

Bij Tennessee Drifters neemt Paul het merendeel van de leadzang voor zijn rekening, maar de band heeft maar liefst 3 leadzangers: Paul, Louis en Jeroen die elkaar vocaal ondersteunen.Rob houdt alles strak bijeen achter zijn Vintage Gretsch drumkit!

De rockabilly mobile van de Tennesse Drifters staat te ronken om jouw kant op te komen. Interesse? Bel 06 2122 3034 of klik op de groene knop 'check prijs/datum' voor een email-formuliertje.

Nieuw!

rockabilly voor café of festival

Look & Listen

Eerstvolgende optredens

03/10 21.30 Hot Rodded Bullfrog, Hilvarenbeek
11/10 15.00 Backstage Barber Pub, Mierlo
21/11 21.00 't Boothuiske, Eindhoven
Vergelijkbaar

bekende nummers in rockabilly-style:
'69 Comeback

top rockabilly trio uit Letland:
The Swamp Shakers