Rockabilly trio

Tennessee Drifters

Deze drie door de wol geverfde muzikanten kwamen bij elkaar met één doel: oprechte muziek maken vanuit het hart. Ze spelen bekende en minder bekende, dansbare fifties songs, aangevuld met eigen nummers in dezelfde stijl. Klassieke rockabilly!

Drummer Rob van Sambeek (v/h oa Bang Bank Bazooka), contrabassist/zanger Peter de Wit (Slapback Johnny) en gitarist/zanger Jeroen van Delden (Supersonics) zijn bekende gezichten in de roots & rock'n'roll scene, met een gezamenlijke passie voor rockabilly.

Ze zijn niet bepaald eenkennig: de Drifters spelen alles waar ze warm van worden... Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Horton, Charlie Feathers, Johnny Burnette, Warren Smith en de vroege Elvis Presley.

A lot of fifties rockabilly, een snufje honky tonk, een druppeltje country en een scheutje blues vormen de hoofdingrediënten van hun smakelijke rock'n'roll diner.

Dit jaar duiken de Drifters de studio in voor de opnames van hun eerste album, met zowel covers als eigen werk. Wordt vervolgd!

De rockabilly mobile van de Tennesse Drifters staat te ronken om jouw kant op te komen. Interesse? Bel 06 2122 3034 of klik op de groene knop 'check prijs/datum' voor een email-formuliertje.

Rockabilly en meer

lekkere band voor café of festival

Look & Listen

Eerstvolgende optredens

08/05 20.30 Lolliepop: The Night Before, Zaltbommel (festival)
Vergelijkbaar

bekende nummers in rockabilly-style:
'69 Comeback

ook fifties rock'n'roll maar minder billy:
Hayfever