It's Only Rockabilly...

Tennessee Drifters

Deze drie door de wol geverfde muzikanten kwamen bij elkaar met één doel: oprechte muziek maken vanuit het hart. Ze spelen bekende en minder bekende fifties songs, aangevuld met revival nummers uit de jaren '80. It's only rockabilly but... we like it!

Rockabillyband Tennessee Drifters

Drummer Rob van Sambeek, contrabassist/zanger Louis van Deurzen en gitarist/zanger Jeroen van Delden zijn bekende gezichten in de roots & rock'n'roll scene, met een gezamenlijke passie voor rockabilly.

De Drifters zijn niet bepaald eenkennig: ze spelen alles waar ze warm van worden. In dit geval de oude rock'n'roll en rockabilly van Carl Perkins, Chuck Berry, Buddy Holly, Johnny Horton en Elvis Presley, maar zeker ook ruigere nummers van revival bands als Restless en Polecats.

Tot in 2020 was de Tennessee Drifters een kwartet maar inmiddels treedt de band op als trio, waarbij Louis en Jeroen de leadzang afwisselen, en.Rob alles in het gareel houdt van achter zijn Vintage Gretsch drumkit!

De rockabilly mobile van de Tennesse Drifters staat te ronken om jouw kant op te komen. Interesse? Bel 06 2122 3034 of klik op de groene knop 'check prijs/datum' voor een email-formuliertje.

Nieuw!

rockabilly voor café of festival

Look & Listen
Vergelijkbaar

bekende nummers in rockabilly-style:
'69 Comeback

ook fifties rock'n'roll maar minder billy:
The Wanderers