Topklasse Rockabilly uit Letland!

The Swamp Shakers

Binnenkort weer in Nederland te bewonderen, dit jonge trio van ongekende klasse uit Letland! Rock'n'roll en rockabilly van de allerbovenste plank door deze swingende fifties band met een geweldige uitstraling. Volgende NL-tour: oktober 2020, bel voor info!

Rockabillyband The Swamp Shakers

De band is niet alleen erg leuk om naar te kijken, maar muzikaal ook van erg hoog niveau. Gitarist Mārcis Liepiņš is ondanks zijn zeer jonge leeftijd werkelijk virtuoos. Ook de andere twee zijn uitstekende muzikanten: staande drummer en leadzanger Kārlis Paukšte, en stralend middelpunt 'Huricane Annie' op de contrabas.

Als trio was The Swamp Shakers de absolute knaller van het Rock'n'Roll-weekend in Terschelling, 2015. In het voorjaar van 2016 speelden ze op de bekende Nederlandse Rock'n'Roll festivals van Franeker en Hoorn, in de zomer maakten ze een korte Engelse tour en zijn ze ook in Estland te zien.

The Swamp Shakers waren in mei 2017 wederom in Nederland te bewonderen, dit keer op topfestivals als Breda Jazz Festival en Lolliepop Zaltbommel waar ze hoge ogen gooiden. 

Bel voor info of vul dit formulier in.

Top rockabilly/rock'n'roll!

te boeken in NL/BE: 9/10/11 okt 2020

Look & Listen
Line-up

zanger/drummer
contrabassiste/zangeres
gitarist/zanger

Vergelijkbaar

Ook swingende 50s maar met 60s erbij:
Hayfever

Ook fifties rock'n'roll:
The Wieners