Nieuwsbericht

12 jan 2019 in Valkenswaard

Wieners Play Buddy Holly in De Hofnar!

De tributeshows door rock'n'roll-band The Wieners in Theater De Hofnar, Valkenswaard, waren de afgelopen jaren een groot succes. Zaterdag 12 januari 2019 zijn ze terug met een nieuwe, eenmalige theatershow: The Wieners Play Buddy Holly. Tickets/info: klik hier!

In 2016 en 2017 waren ze in De Hofnar te zien met The Wieners Play The Everly Brothers. Met dat programma toeren ze komend seizoen langs bijna 40 theaters in heel Nederland, zie de speellijst.

In De Hofnar is het tijd voor wat nieuws en dat wordt een eerbetoon aan Buddy Holly, 60 jaar na diens tragische overlijden op 'The Day The Music Died'. Tien jaar geleden brachten The Wieners hun eerste Buddy Holly tributeshow, een gedenkwaardige avond in een uitverkochte Hofnar.

Buddy Holly werd slechts 22 jaar oud maar hij liet een schat aan prachtige liedjes na: Oh Boy, It’s So Easy, Heartbeat, Peggy Sue, That’ll Be The Day…
Ze komen allemaal voorbij tijdens het nieuwe tribute-programma van The Wieners. Uiteraard weer geïllustreerd met mooie verhalen over Buddy’s leven, het ontstaan van de nummers en de oude opnametechnieken.

The Wieners brachten een Buddy Holly tribute-album uit en waren met een muzikale ode te zien bij De Wereld Draait Door. De nieuwe show in De Hofnar wordt weer een unieke avond met diverse gastmuzikanten. Een must voor nostalgische muziekliefhebbers

De voorverkoop gaat weer razendsnel! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater of klik hier om online te bestellen. Wees er op tijd bij want deze avond raakt waarschijnlijk uitverkocht.

Komt u van ver? Er zijn prima hotels op slechts enkele minuten lopen van Theater De Hofnar. Zie de websites van Hotel De Valk en Hotel De Markt.