Nieuwsbericht

12 jan 2019 in Valkenswaard

Wieners Play Buddy Holly in De Hofnar!

De Everly Brothers tributeshows door rock'n'roll-band The Wieners in Theater De Hofnar, Valkenswaard, waren de afgelopen jaren een groot succes. Op zaterdag 12 januari 2019 komen ze met een nieuwe, eenmalige show: The Wieners Play Buddy Holly. Tickets/info: klik hier!

Wil je The Wieners Play The Everly Brothers nog een keer zien? Dat kan want met die show gaan ze toeren langs bijna 40 theaters in heel Nederland, zie de speellijst.

In De Hofnar is het tijd voor wat nieuws en dat wordt een eerbetoon aan Buddy Holly, 60 jaar na diens tragische overlijden op 'The Day The Music Died'. Tien jaar geleden brachten The Wieners hun eerste Buddy Holly tributeshow, een gedenkwaardige avond in een uitverkochte Hofnar.

Buddy Holly werd slechts 22 jaar oud maar hij liet een schat aan prachtige liedjes na: Oh Boy, It’s So Easy, Heartbeat, Peggy Sue, That’ll Be The Day…
Ze komen allemaal voorbij tijdens het nieuwe tribute-programma van The Wieners. Uiteraard weer geïllustreerd met mooie verhalen over Buddy’s leven, het ontstaan van de nummers en de oude, onorthodoxe opnametechnieken.

The Wieners brachten een Buddy Holly tribute-album uit en waren met hun tribute te zien bij De Wereld Draait Door. De nieuwe show in De Hofnar wordt weer een unieke avond met diverse gastmuzikanten. Een must voor nostalgische muziekliefhebbers

Kaarten zijn nu al verkrijgbaar bij de kassa van het theater of klik hier om online te bestellen.