Nieuwsbericht

12 jan 2019 in Valkenswaard

Wieners Play Buddy Holly in De Hofnar!

Zaterdag 12 januari 2019 zijn The Wieners terug in Theater De Hofnar, Valkenswaard, met een nieuwe theatershow: The Wieners Play Buddy Holly. De gasten zijn: Erwin Botteram, Geurt Engelsman en The Cowpokes. De kaartverkoop is in volle gang, reserveer snel op hofnar.nl!

The Wieners Play Buddy Holly

De afgelopen twee jaar bracht de band in De Hofnar een eerbetoon aan The Everly Brothers. Met dat programma toeren ze momenteel langs bijna 40 theaters in heel Nederland, zie de speellijst.

In De Hofnar werd het tijd voor wat nieuws en dat wordt dus een eerbetoon aan Buddy Holly, 60 jaar na diens tragische overlijden op 'The Day The Music Died'. Exact tien jaar geleden brachten The Wieners hun eerste Buddy Holly tributeshow, een gedenkwaardige avond in een uitverkocht theater.

Buddy Holly werd slechts 22 jaar oud maar hij liet een schat aan prachtige liedjes na: Oh Boy, It’s So Easy, Heartbeat, Peggy Sue, That’ll Be The Day… Ze komen allemaal voorbij tijdens het nieuwe programma van The Wieners. Uiteraard weer geïllustreerd met mooie verhalen over Buddy’s leven en het ontstaan van de nummers.

The Wieners brachten een Buddy Holly tribute-album uit en waren met een muzikale ode te zien bij De Wereld Draait Door. De nieuwe show in De Hofnar wordt weer een unieke avond met diverse gastmuzikanten.

Geurt Engelsman - mede-oprichter van de band in 2005 - is er bij op contrabas, net als vorig jaar. Erwin Botteram is de verrassende pianist, hij is oa bekend als bassist in Tin Soldiers. De afterparty zal dit keer worden verzorgd door bluegrass-trio The Cowpokes.

De voorverkoop loopt weer razendgoed. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater of klik hier om online te bestellen. Wees er op tijd bij want deze avond raakt waarschijnlijk uitverkocht.

Komt u van ver? Er zijn prima hotels op slechts enkele minuten lopen van Theater De Hofnar. Zie de websites van Hotel De Valk en Hotel De Markt.