Nieuwsbericht

Everly Brothers Tribute in Valkenswaard

Wieners & Friends: 6 Jan in De Hofnar!

Voor The Wieners & Friends Play The Everly Brothers op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Hofnar, Valkenswaard, zijn al meer dan 300 tickets verkocht! De show raakt ongetwijfeld weer uitverkocht dus reserveer snel: klik hier.

Foto: Peter Aerts

Rock'n'roll-band The Wieners kruipt in de huid van The Everly Brothers, net als in januari 2017, toen De Hofnar met 430 bezoekers tot de nok toe was gevuld. Het programma is vernieuwd en er zijn nieuwe gastmuzikanten:

Geurt Engelsman speelt contrabas en basgitaar. Geurt was in 2005 mede-oprichter van The Wieners en vaste bassist tot 2009, zie bv deze oude videoTijn Driessen is de tweede gast. Tijn is een bekende toetsenist uit Valkenswaard, die onder andere speelt in de bands D'n Doars en Tin Soldiers

De afterparty wordt dit keer verzorgd door zanger/gitarist Nick van Wyk. Hij speelt en zingt sixties-, roots- en aanverwante nummers van oa The Beatles, Eric Clapton en Bruce Springsteen.

Tijdens het theaterprogramma brengen The Wieners & Friends een overzicht van de carrière van de Everly's, met uitleg bij de nummers, anekdotes en oude geluidsfragmenten.

De grootste hits, zoals Wake Up Little Susie, Bye Bye Love, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, ontbreken niet, maar ook minder bekende juweeltjes worden gespeeld, met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

Voor seizoen 2018/2019 staat een grote Nederlandse theatertour gepland, daar lees je HIER alles over.

The Wieners hebben een mooi jaar achter de rug, ze wonnen een Dutch Country Music Award en traden maar liefst 120 keer op, oa in Engeland, België, Duitsland en Denemarken. 

Meer informatie is te vinden op www.everlybrothers.nl, ook voor het bestellen van de tribute-cd Bird Dogs.

Een nieuwe ode aan de Koningen van de Samenzang!

#wienersnieuws