Country, bluegrass & folk

Bluegrass Bandits

The Bluegrass Bandits nemen je met hun stemmen, gitaar, contrabas, dobro en mandoline mee naar het zuiden van de Verenigde Staten, waar de teksten nog gaan over rivieren, geloof en een liefje aan de andere kant van de berg. Herkenbare, vrolijke en altijd pure country!

Bluegrass Bandits - Bluegrass, Folk, Country band

Op het repertoire staan oa nummers van Dolly Parton, John Denver, Alison Krauss, Crosby Stills & Nash, Willie Nelson, June Carter & Johnny Cash en Linda Ronstadt. Veel liedjes zul je herkennen en meezingen, bij andere hoef je slechts te luisteren naar de warme harmonieën van deze vijf muzikanten.

De Bandits bestaan uit Rosa Smit (zang), Doris van Iperen (zang en mandoline), René Meijer (zang en gitaar), Katja Kruit (zang en dobro) en Marieke ter Laak (zang en bas).

Ze brengen de high, lonesome sounds van de bluegrass terug naar de lage Hollandse gronden. De band speelde met veel succes en plezier op gekende festivals als Bluegrass Festival Rotterdam, EWOB en Knapsack Festival Delft, op allerhande evenementen, op feestjes, in kroegen en op straat.

De Bluegrass Bandits weten voor elk publiek en in iedere setting de juiste toon aan te slaan. Met prachtige liedjes, opzwepende meezingers en een feestelijke country-sfeer!

Nieuw bij Hi Ho Silver!

country & bluegrass unplugged

Look & Listen

Eerstvolgende optredens

22/06 17.30 Folk veur Volk Festival, Oud Aalden (Dr) (festival)
Vergelijkbaar

Ook bluegrass, maar een trio:
The Cowpokes

Ook unplugged roots, maar jazzy:
The Mule Stompers