The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock’n’Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers en veel meer. Swingend en authentiek!

Sinds 2005 speelden ze op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk, ze waren te gast bij De Wereld Draait Door en ze traden op met topvioliste Emmy Verhey. Inmiddels timmeren ze ook in Engeland aan de weg: in februari 2018 toeren ze voor de zevende keer in Londen en omgeving.

De succesvolle tributeshow 'The Wieners Play The Everly Brothers' is dit jaar ook te zien in Engeland en in het komende seizoen in meer dan 30 Nederlandse theaters. Daarnaast brengen The Wieners odes aan Johnny Cash, Buddy Holly En Ricky Nelson. In 2017 ontvingen ze een Dutch Country Music Award.

Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox. Terug...


 

 

booking info: hihosilver.nl/thewieners
buy cd's & tickets: wieners' webshop
tributes: everlybrothers.nl | johnnycash.nl | buddyholly.nl | rickynelson.nl

Contact YouTube FaceBook Spotify iTunes