The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock’n’Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek!

Sinds 2005 speelden ze op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk, ze waren te gast bij De Wereld Draait Door en ze traden op met topvioliste Emmy Verhey. Inmiddels timmeren ze ook in Engeland aan de weg: in november 2017 gaan ze voor zesde keer toeren in Londen en omgeving.

De succesvolle tributeshow 'The Wieners Play The Everly Brothers' is dit jaar ook te zien in Engeland én in diverse Nederlandse theaters. Daarnaast brengen The Wieners ook odes aan Johnny Cash en Buddy Holly. In december 2016 wonnen ze de Dutch Country Music Award voor beste duo/trio van het jaar.

Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox. Terug...


 

 

booking info: hihosilver.nl/thewieners
buy cd's & tickets: wieners' webshop
tributes: everlybrothers.nl | johnnycash.nl | buddyholly.nl

Contact YouTube FaceBook Spotify iTunes