Unplugged festival-act met Vintage Bus!

Two Wieners Go Camping

De Two Wieners treden op, onder de luifel van hun Vintage VW-camper. Topmuziek waarvoor je niks hoeft te regelen behalve een stopcontact. En anders kan het met batterijen. Gave act voor festivals, tuinfeesten, markten, foodtruck fests en alle andere buitenevenementen.

Rock Around The Jukebox (foto: Martin Verhoeve)

Een top live-band die z'n eigen podium, geluidsinstallatie, pauzemuziek én kleedkamer meebrengt! En het ziet er ook nog eens fantastisch uit, dit compleet gerestaureerde Volskwagen Westfalia-campertje.

De twee Wieners brengen hits en vergeten pareltjes uit de jaren '50 en '60; helemaal live met een slappende contrabas, electrisch gitaar en twee weergaloze stemmen. Covers van Buddy Holly, Elvis Presley, Everly Brothers en Johnny Cash; swingend maar nooit te hard. 

Voor heel kleine feestjes is het mogelijk om zonder stroom op te treden, via twee batterijversterkertjes. Is er wel 220V, dan nemen de mannen een compacte PA mee, die toereikend is tot ca 250 personen.

Two Wieners Go Camping komt erg goed tot z'n recht op festivals en feesten. Een goed idee is om voor de camper terrastafels en -stoeltjes neer te zetten. De muziek is zó goed, dat veel mensen zullen blijven hangen dus... zorg voor een barretje!

Meer info over de muziek van Two Wieners vind je hier. Het rock'n'roll-duo mét VW-busje is NU te boeken voor de zomerfestivals! 

Boek nu voorjaar/zomer 2021!

Vintage Music & Van

Look & Listen
Line-up

contrabas/zang
gitaar/zang
Volkswagen T2 Camper

Zie agenda The Wieners (ook trio) >>>

Vergelijkbaar

Zelfde duo zonder bus:
Two Wieners

Ook voor foodtruck- of andere festivals:
The Soul Caravan