Nieuwsbericht

Live optredens weer mogelijk

We're back!

Live muziek is weer toegestaan in theaters, culturele instellingen, zorginstellingen... Dat komt goed uit want daar heeft Hi Ho Silver een aantal topbands voor! Zo ook voor luisteroptredens in de tuin. Meer weten? Bel 06 2122 3034.

Op zéér korte termijn zijn theatershows te boeken als The Wanderers Play Elvis Presley en The Wieners Play The Everly Brothers. Condities in overleg!

Andere buitenlocaties bij voorbeeld privé of bij je bedrijf voor de deur, in een tuin, op de binnenplaats van school of een verzorgingstehuis? 

Huub & Henk zijn er klaar voor. Zoals al vele jaren brengen ze lekkere oude hits en een hoop gezelligheid. Kunnen akoestisch/mobiel optreden of met geluid én... Nu ook met contrabas!

Two Wieners, met PA maar kan ook semi-mobiel met batterijversterkertjes. Op aanvraag met Volkswagen oldtimerbusje! Versterkt als complete band The Wieners is natuurlijk ook mogelijk.

Maarten Teekens aka Easy Elvis: bijzonder goede en flexibele zanger/gitarist. Onversterkt of met zeer kleine mobiele geluidsinstallatie. Ook zijn band The Wanderers kan in diverse bezettingen semi-akoestische rock'n'roll optredens verzorgen, óók bv een thema-middag Elvis Presley.

Hayfever Unplugged (foto): semi-akoestisch duo of trio met de beste hits uit de jaren '50 en '60. Herkenbaar repertoire en kwalitatief top, op elk gewenst volume.

Het nieuwe duo Class Of '55 met de frontmannen van Hayfever en Them Lewis Boys: piano, gitaar en allebei echte leadzangers. Van de Killer tot de King, dus: rock'n'roll. 

The Cowpokes spelen al hun hele leven akoestisch. Met banjo, gitaar en mandoline maken ze de gezelligste muziek die je in Nederland tegenkomt. Heerlijke bluegrass, folk en country, met een geweldig humoristische presentatie. Ze kunnen optreden zonder enige versterking óf met z'n 3en rond een grootmembraan-microfoon. Perfect voor buitenevenementen waar het niet te hard moet.

Klik hier voor alle Zomertips!