Soul, disco & funk!

StraX

Groovy Disco uit de Seventies, heerlijke Soul met een capital-S en party-Funk van de bovenste plank. Tien man/vrouw sterk, met maar liefst drie vocalisten. Wil je een feest met een gegarandeerd volle dansvloer, dan moet je StraX boeken. Niet straks, maar nu meteen!

StraX: Disco, Soul & Funk

Ga mee naar de wereld van Disco, Soul en Funk. Energie en enthousiasme, dát is wat StraX brengt. De band speelt de knallers van toen en de hits van nu – maar dan nét even anders. Nummers komen terug in medleys, er is ruimte voor improvisatie.

En de dansvloer? Die is van jou! StraX bestaat uit 10 ervaren muzikanten. Een strakke begeleiding en veelzijdige blazerssectie leggen de basis voor Benito, Simone en Novi. Drie vocalisten met ieder hun eigen stijl en net als de rest van de band in voor een leuke tijd.

Verwacht tijdens een optreden van StraX een enthousiaste boel. It’s time to party! De bandleden van StraX weten waar een feest om vraagt. Zorg jij voor goede zin, dan zorgen zij voor de rest. Dat klinkt als een mooie deal, toch?

Nieuw!

10-mans swingende soultrain

Look & Listen
Line-up

zanger
twee zangeressen
drie blazers
drums
basgitaar
toetsen
gitaar

Vergelijkbaar

Ook een lekkere feestband maar dan rock:
Huub Henk & Harrie

Ook disco en funk maar dan kleiner:
Le Freak