Nieuwsbericht

Buddy, Elvis & Jerry Lee!

2 Nov Rock & Roll Tribute Schagen

Drie van de beste Nederlandse rock'n'roll-bands brengen een eerbetoon aan hun favoriete artiest, op zaterdagavond 2 november 2019, in de grote zaal van Alpha in het Noordhollandse Schagen. Een avond voor muziekliefhebbers maar zéker ook voor rock'n'roll dansers!!

UPDATE: VANWEGE ZIEKTE IS HET OPTREDEN VAN THE WANDERERS GEANNULEERD! DE ELVIS TRIBUTE WORDT NU VERZORGD DOOR: EIGHTBALL BOPPERS!

Als eerste aan de start: The Wieners Play Buddy Holly! That'll Be The Day, Heartbeat, It's So Easy en swingende nummers uit Buddy's beginperiode. In september en oktober zijn ze hiermee in de theaters te zien maar The Wieners brengen op 2 november graag nog een keer een ode aan Buddy Holly en zijn band The Crickets.

The Wanderers nemen het daarna over met hun Elvis Presley Tribute. Vooral de hits uit de fifties en vroege sixties komen aan bod: Return To Sender, Hound Dog, That's All Right Mama en Heartbreak Hotel. Herkenbaar, zéér dansbaar en érg goed uitgevoerd!

Het dak mag er helemaal af als Them Lewis Boys de lekkerste nummers van Jerry Lee Lewis gaan spelen. Pompende piano-partijen en een heerlijke drive bij het werk van The Killer: Whole Lotta Shakin', High School Confidential en natuurlijk Great Balls Of Fire!

De avond begint om 20:30 uur, kaarten kosten slechts € 12,- in de voorverkoop. De Rock'n'Roll Tribute Night wordt georganiseerd door de Magnusmannen, zie hier hun website met alle info over de kaartverkoop.