Unplugged Country Music

Little Ramblin' Boots

Wie denkt dat country-muziek oubollig is, moet zeker eens gaan kijken en luisteren naar Little Ramblin' Boots. Een jong en fris trio dat akoestische country speelt, met contrabas, twee gitaren en prachtige, meerstemmige zang. Puur en van ongekende kwaliteit!

Little Ramblin Boots Unplugged Countrytrio

Op het repertoire staan bekende en minder bekende nummers van onder anderen Brad Paisley, Dean Brody, Kenny Rogers, Dwight Yoakam, Vince Gill en Merle Haggard.

Klik hier voor nog een live video met Go Rest High On That Mountain (Vince Gill) en This Is Country Music (Brad Paisley).

Maar de muzikanten beheersen ook andere genres. Ze kunnen zich hierdoor prima aanpassen en als de sfeer erom vraagt zullen ze bij voorbeeld ook bekende pop- of rockhits in een eigen 'rootsy' jasje steken.

Daarom is Little Ramblin' Boots zeker niet alleen geschikt voor country-evenementen maar ook voor bv recepties, openingen, bruiloften, bedrijfsfeesten en diners met een Amerikaanse touch.

Voor het ultieme western gevoel op grotere gelegenheden, kan het trio worden uitgebreid tot de swingende band Ramblin' Boots, met een drummer, een pedalsteel-speler en een violiste.

Any which way: zoek je een countryband van topklasse, dan heb je die nu gevonden!

Topklasse country!

Ook in grote bezetting te boeken

Look & Listen
Line-up

zanger/gitarist
zanger/gitarist
zangeres/contrabassiste

Vergelijkbaar

Ook country maar meer bluegrass:
The Cowpokes

Ook unplugged maar meer rock'n'roll:
Two Wieners