Compleet 1950s Rock'n'Roll-programma

Party: Jukebox Jive!

Back to the Fifties! De non-stop rockin' show voor zalen, theaters en feesten, met top live-band The Wieners, Female Rockin'-DJ en indien gewenst diverse Rock'n'Roll dansparen. Een swingende avond met alle hoogtepunten van de Rock'n'Roll!

Jukebox Jive Rock'n'Roll Party

Van de Jive uit de Jaren '40, via de rauwe Rockabilly in de jaren '50 naar de meer gepolijste early-sixties pop. Verder oa... de beroemde '68 comeback-special van Elvis, de jaren '80 Rockabilly Revival met oa The Stray Cats en de Nederlandse bijdrage aan de Rock'n'Roll-geschiedenis... Voor dansers én stille genieters!

The Wieners: Nederlands top-Rock'n'Roll trio! De hits van onder meer Elvis Presley, Roy Orbison, Bill Haley, Johnny Cash, Buddy Holly, Everly Brothers en Carl Perkins. De authentieke sound, zeer goede samenzang en ook nog gevoel voor humor. Inmiddels zo'n 1000 optredens in binnen- en buitenland.

De disk-jockey is een swingende dame met een enorme verzameling hits van de fifties tot nu. Aan het begin van de avond draait ze rustige, oude plaatjes maar gaandeweg de avond wordt de muziek swingender en bekender. Indien gewenst wordt er na het live-optreden lekkere dansmuziek uit (iets) moderner tijden gedraaid met Soul en Seventies. 

Niet authentiek genoeg? Hi Ho Silver werkt ook met een echte vinyl-DJ! Ouderwets handwerk is voor de liefhebber natuurlijk het summum. Bedenk je wel dat de mee te sjouwen collectie altijd enigszins beperkt is en de stijl blijft strikter binnen het 50s/60s-thema - het is maar net wat je wilt.

Met beide DJ's is het repertoire goed afgestemd ten opzichte van de band en beiden kunnen gebruik maken van de geluidsinstallatie als de band: standaard inbegrepen is een compacte set die geschikt is tot ca 200 personen.

Op speciaal verzoek kan worden opgetreden met een ruim 40 jaar oude geluidsinstallatie met buizenversterker en zuil-speakers. Eenvoudig podiumlicht is inbegrepen. Voor grote zalen kan uiteraard een uitgebreide PA worden geleverd. 

Hi Ho Silver werkt met diverse Rock'n'Roll-dansparen die een of twee shows brengen en tevens dansen op de live-muziek van The Wieners. Als je wil, kan het publiek een dans worden aangeleerd en wordt er een hoola-hoop wedstrijd gehouden.

Muzikanten, dansers en DJ gaan in stijl gekleed maar verwacht geen Elvis-pruiken of Buddy Holly-brilletjes. The Jukebox Jive is geen carnavaleske feestavond maar een stijlvol swingend, muzikaal topprogramma om je vingers bij af te likken!

Avondvullend programma!

Compleet met geluid en licht

Wat moet aanwezig zijn?

Podium ca 6x4 meter en een stopcontact

Line-up

Rock'n'Roll Band 
DJ met CDs/laptop of vinyl-DJ
evt Boogie-danspaar met demo