Een concert in je huis of tuin

HomeConcert.nl

Hi Ho Silver selecteerde een aantal mooie akoestische programma's. Intieme luisterconcertjes in je eigen woonkamer of, als het lekker weer is, in de tuin. Het publiek - vrienden, familieleden, buurtgenoten - zit er bovenop... What you see is what you get, muziek in z'n puurste vorm.

www.homeconcert.nl

Hoe werkt het?

Maak een keuze uit de programma's onder aan deze pagina. Vervolgens is het belangrijk om een geschikte datum te vinden. Je kunt een optie nemen en een aantal potentiële gasten checken, voor we de datum definitief afspreken.

De huiskameroptredens zijn in principe op doordeweekse avonden, de muzikanten kunnen dan voor een extra-aantrekkelijke gage worden geboekt. Dat is een vast bedrag, dat tevoren wordt afgesproken.

Als organisator van het HomeConcert zorg jij zelf voor publiek. Meestal wordt aan de gasten een bijdrage in de kosten gevraagd maar dat bepaal jij zelf. Uiteraard zorg je voor een drankje en eventueel een hapje, al dan niet tegen betaling. Als je wilt, hoeft het jou niks te kosten!

Houd er wel rekening mee dat er voor iedereen een zitplaats is want het gaat om een luisterconcert. Je kunt de gasten ook zelf een stoeltje laten meenemen. Normaal gesproken duurt het optreden 2 keer ca 40 minuten.

Je kunt kiezen uit de volgende huisconcerten:

_________________________________________________________

Everly Brothers Unplugged

In duo-bezetting spelen The Wieners het repertoire van The Everly Brothers. Je zult ervan versteld staan hoe mooi de tweestemmige klassiekers klinken in de uitgeklede arrangementen. Ze zingen natuurlijk allebei, spelen contrabas en gitaar, én enkele nummers met twee akoestische Everly-gitaren.
Zie www.everlybrothers.nl voor meer info en live-video's.

_________________________________________________________

The Crying Carlalas

Een akoestisch duo dat liedjes brengt uit de jaren '50 en '60. Ze spelen en zingen de beste songs van o.a. The Beatles, The Everly Brothers, Peter and Gordon, Herman's Hermits. Met akoestische gitaren en diverse leuke ritme- en blaasinstrumentjes. De Carlalas nemen je mee naar de sfeer van weleer.
Voor meer info, zie: www.hihosilver.nl/cryingcarlalas.

_____________________________________________________

Nick van Wijk

Nick is een talenvolle singer/songwriter, hij speelt uitstekend gitaar en beschikt over een geweldige stem. Hoewel hij nog jong is, houdt hij van ouderwetse Blues en Roots. Bij zijn optredens speelt Nick een mix van eigen werk met covers van oa Eric Clapton en The Beatles.
Zie www.hihosilver.nl/nickvanwijk.

_____________________________________________________

The Cowpokes

Heerlijke muziek uit de zuidelijke staten van Amerika: Bluegrass, Country en oude Folk. De muziek van Hank Williams en Bill Monroe. Cowpokes-frontman Charly Jansen is er al z'n hele leven door geboeid en hij kent bij elk nummer wel een mooi verhaal. Banjo, mandoline, gitaar en meerstemmige zang.
Zie www.hihosilver.nl/cowpokes.

_____________________________________________________

Meer weten? Bel +31(0)6-2122 3034 of stuur een bericht via het reserveringsformulier.

Bel voor info

Een live-concer in jouw huiskamer? Het kan!