Nieuwsbericht

Line-up bekend!

Rock'n'Roll Franeker 19-20 mei

De 8e editie van het Rock'n'Roll Festival Franeker vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017. Net als voorgaande jaren, treden weer veel Hi Ho Silver-bands op!

Vrijdag 19 mei kom je in het stadscentrum de Amerikaanse oneman-band The Professor tegen, vanaf ca 18:00 uur. Op het Sjûkelân podium vanaf 20:00 uur: The Surphonics, met een gastoptreden van meestergitarist Jan de Hont, bekend van oa ZZ & De Maskers. Houd je van gitaarmuziek, zorg dan dat je er bij bent!

Op zaterdag 20 mei zijn er nog veel meer bands uit de Hi Ho Silver-stal te zien. Op het Raadhuispodium achtereenvolgens: The Watch Dogs (12:00), The Wieners (13:10), Cherry Red (15:30) en wederom The Watch Dogs (16:40). The Professor speelt gedurende de middag ook diverse sets.

Op het festivalpodium Sjûkelân: The Rockoustics (16:15), Daddy To The Rescue (17:30), Cherry Red (18:45), Cats On The Corner (20:00), Maggie Magoo (21:15) en nog een swingende set van Daddy To The Rescue (22:30).

HOT! The Professor zal ook de afterparty verzorgen, zaterdagnacht vanaf 1:00 uur in De Bogt Fen Guné, het café vlak bij het festivalterrein, aan de Vijverstraat.

Dit is nog niet alles, er komen nóg meer bands. Zie voor het volledige programma: www.rocknrollfraneker.nl en voor het laatste nieuws de Facebookpagina.

Wat het Rock'n'Roll Festival Franeker festival zo leuk maakt, is dat het niet beperkt blijft tot een afgesloten terrein: de hele binnenstad staat twee dagen in het teken van rock'n'roll. De etalages van de winkels worden aangekleed en er zijn allerlei activiteiten zoals een grote USA Carshow op zaterdag. Entree is beide dagen gratis. See you there!