De dvd 'THE WIENERS PLAY THE EVERLY BROTHERS' verscheen in april 2018, precies 60 jaar na All I Have To Do Is Dream. De dvd bevat 12 nummers die zijn opgenomen tijdens de show in Theater De Hofnar in Valkenswaard, begin 2018. Zonder overdubs dus écht live! Een mooi voorproefje van de theatershows die in september van start gaan. Prijs slechts € 10,- excl verzending, klik hier. DVD - buy here!
Ook verkrijgbaar: ep/cd 'BIRD DOGS'. Live-registratie van een optreden voor een enthousiast publiek in Nieuwkoop. Opgenomen in de kleine Wieners-bezetting met 3 personen: gitaar, contrabas, drums en natuurlijk meerstemmige zang. 100% puur!
CD - buy here! Op de cd staan acht live uitgevoerde klassiekers, oa Til I Kissed You en Wake Up Little Susie. Net als bij de dvd zijn tijdens het mixen van de opnames geen fouten hersteld of instrumenten toegevoegd. Alles wat je hoort is helemaal live! Zoals The Wieners het elke week laten horen op festivals, in theaters, op feesten...
De cd BIRD DOGS is hier te koop en kost slechts € 5,- excl verzending. Beluister op Spotify of download via iTunes en CD Baby.com.