Young Elvis & more!

Blue Moon Trio

Blue Moon Trio: swingende rock’n'roll en rockabilly uit de jaren '50! Met veel muziek uit Elvis Presley's Sun-periode, spelen deze mannen de sterren van de hemel en dat doen ze, net als de King destijds, zonder drums. DEZE BAND IS NIET LANGER ACTIEF.

Blue Moon Trio (foto Roos Framboos Fotografie)

De jonge zanger Guy Peterson doet zeker denken aan Elvis toen die aan het begin van zijn loopbaan stond. Niet alleen qua stem maar ook voor wat betreft zijn uitstraling en moves!

Medemuzikanten Huub Goosen (rhythm/lead guitar) en Deon Buck (double bass/backing vocals) zijn allebei al vele jaren bekende gezichten in de Nederlandse rock'n'roll-scene.

Naast het Elvis-repertoire speelt het trio ook covers van andere grootheden uit hetzelfde muzikale tijdperk, zoals Buddy Holly, Johnny Cash, Carl Perkins.

Twee grote voordelen van drummerloze bands zoals deze: ze hebben weinig ruimte nodig én kunnen ook op laag volume swingende muziek maken. Ideaal daarom voor kleine gelegenheden.

Niet te versmaden voor liefhebbers van de oude muziek van Elvis Presley én andere artiesten uit de fifties: Blue Moon Trio!

Authentieke rockabilly

Zonder drums, tóch swingend!

Look & Listen
Line-up

zang/slaggitaar
gitaar
contrabas

Vergelijkbaar

Ook rock'n'roll zonder drums:
Two Wieners

Ook rock'n'roll met veel Elvis:
The Wanderers