Topklasse Rockabilly uit Letland!

The Swamp Shakers

In mei zijn ze een hele week in Nederland te bewonderen, dit jonge trio van ongekende klasse uit Letland! Rock'n'roll en rockabilly van de allerbovenste plank door deze swingende fifties band met een geweldige uitstraling. Agenda najaar 2017 is geopend: bel snel!

The Swamp Shakers (foto: Martinjsh Ziders)

De band is niet alleen erg leuk om naar te kijken, maar muzikaal ook van erg hoog niveau. Gitarist Mārcis Liepiņš is ondanks zijn zeer jonge leeftijd werkelijk virtuoos. Ook de andere twee zijn uitstekende muzikanten: staande drummer en leadzanger Kārlis Paukšte, en stralend middelpunt 'Huricane Annie' op de contrabas.

Als trio was The Swamp Shakers de absolute knaller van het Rock'n'Roll-weekend in Terschelling, 2015. In het voorjaar van 2016 speelden ze met veel succes op de bekende Nederlandse Rock'n'Roll festivals van Franeker en Hoorn, in de zomer maken ze een korte Engelse tour en zijn ze ook in Estland te zien.

The Swamp Shakers zullen in mei 2017 weer Nederland en België aandoen, ze spelen dan oa op Breda Jazz Festival en Lolliepop Rock'n'Roll Festival, zie de agenda.

Bel voor info of vul dit formulier in.

NL-Tour 22 tm 29 mei 2017

Volgeboekt! Najaar weer beschikbaar!

Look & Listen

Eerstvolgende optredens

23/05 19.30 Welcome show & live-recording, Dordrecht (genodigden)
25/05 15.00 Cars & Bands, Stars & Stripes, Waarland
25/05 19.00 Lolliepop Rock'n'Roll Festival, Zaltbommel (gratis!)
26/05 20.00 Sniester Festival, Den Haag
Line-up

zanger/drummer
contrabassiste/zangeres
gitarist/zanger

Vergelijkbaar

Ook authentieke rock'n'roll:
The Wieners

Ook rock'n'roll maar meer rock:
Huub Henk & Harrie