Rock'n'Roll Unplugged

Memphis Two

Een nieuw rock'n'roll-duo met twee ervaren rotten die al vele jaren samenspelen. Memphis Two brengt akoestische rock'n'roll en rockabilly, met contrabas, gitaar en twee stemmen. Lekkere nummers van Elvis, Buddy Holly, Chuck Berry en nog veel meer.

Memphis Two - unplugged rockabilly & hillybilly

Peter Dekker (zang/contrabas) en Gert de Graaf (zang/gitaar) zijn al sinds begin jaren '90 vaste bandleden van het bekende King Size Trio. Ze hebben samen een ongekend aantal rock'n'roll-, rockabilly- en country-nummers op het repertoire staan.

What's in a name? De legendarische SUN Studio in Memphis is de geboorteplaats van de rock'n'roll. Memphis Two speelt uiteraard alle bekende fifties hits van SUN-artiesten als Elvis Presley, Carl Perkins, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en Johnny Cash.

Maar je kunt bij dit duo ook terecht voor lekkere western swing van Webb Pierce en BR5-49, moderne rockabilly van The Stray Cats en een enkele country-tearjerker. Gert en Peter zijn allebei uitstekende zangers en ook op hun instrument zijn ze zeer bedreven.

Akoestisch of met lichte versterking, Memphis Two zorgt gegarandeerd voor een mooie muzikale invulling in rock'n'roll of western-stijl.

Nieuw!

akoestisch of versterkt

Look & Listen

Eerstvolgende optredens

23/07 13.30 Oldtimerdag, Geleen
Line-up

zang/gitaar/voettrommel
zang/contrabas

Downloads
Image icon PersfotoMicrosoft Office document icon Pers-bio
Vergelijkbaar

ook een rock'n'roll-duo:
Two Wieners

ook een oldies-duo, minder rockabilly:
The Rockoustics