Nieuwsbericht

Wieners & Friends in Valkenswaard

VVK Everly Tribute 6 Jan loopt hard!

Voor The Wieners & Friends Play The Everly Brothers op zaterdag 6 januari 2018 in Theater De Hofnar, Valkenswaard, zijn nu al meer dan 200 tickets verkocht! De show raakt ongetwijfeld weer uitverkocht dus reserveer snel: klik hier.

Foto: Peter Aerts

Rock'n'roll-band The Wieners kruipt in de huid van The Everly Brothers en wordt voor de gelegenheid uitgebreid met diverse muzikale Friends. De eerste is een oude bekende: Geurt Engelsman op contrabas en basgitaar!

Geurt was in 2005 mede-oprichter van The Wieners en de vaste bassist tot 2009. De afgelopen jaren was hij al als geluidsman actief bij de theatershows van The Wieners. Zie hier een heel oude video met Geurt op bas. Binnenkort wordt de volgende gastmuzikant gepresenteerd!

Tijdens het theaterprogramma brengen The Wieners & Friends een overzicht van de carrière van de Everly's, met uitleg bij de nummers, anekdotes en oude geluidsfragmenten.

De grootste hits, zoals Wake Up Little Susie, Bye Bye Love, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, ontbreken niet, maar ook minder bekende juweeltjes worden gespeeld, met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

Voor seizoen 2018/2019 staat een grote Nederlandse theatertour gepland, daarover later meer!

The Wieners wonnen dit jaar een Dutch Country Music Award en zijn de komende maanden oa Engeland, België, Duitsland en Denemarken te zien. 

Meer informatie is te vinden op www.everlybrothers.nl, ook voor het bestellen van de tribute-cd Bird Dogs.

Een nieuwe ode aan de Koningen van de Samenzang!

#wienersnieuws