Nieuwsbericht

Line-up vrijwel geheel bekend!

Nóg meer namen Franeker 19-20 mei

Het Rock'n'Roll Festival Franeker wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017. Net als voorgaande jaren, treden weer veel Hi Ho Silver-bands op tijdens dit o-zo fijne fifties feest! 

Rock'n'Roll Franeker 19 & 20 mei 2017

Afgelopen weekend werden weer twee acts uit de Hi Ho Silver-stal toegevoegd aan de line-up: de vijfmans swing/jive-formatie Daddy To The Rescue en de Amerikaanse one-man rock'n'roll-band The Professor

Eerder werden al deze bands bekend gemaakt: The Watch Dogs, Maggie MagooCats On The CornerThe WienersCherry Red, Crazy Caddilac, The Rockousics en Jan de Hont (ZZ & De Maskers) die samen zal optreden met The Surphonics. En er komt nog meer aan!

Wat het Rock'n'Roll Festival Franeker festival zo leuk maakt, is dat het niet beperkt blijft tot een afgesloten terrein: de hele binnenstad staat twee dagen in het teken van rock'n'roll. De etalages van de winkels worden aangekleed en er zijn allerlei activiteiten zoals een grote USA Carshow op zaterdag.

Uiteraard ook tientallen optredens van rock'n'roll- en rockabillybands op de buitenpodia in het stadscentrum én op het hoofdpodium op het Sjûkelan - een groot grasveld aan de rand van de binnenstad.

De entree is beide dagen gratis. Zie ook www.rocknrollfraneker.nl en voor het laatste nieuws de Facebookpagina.